Maşallah Maşallah Aldırıcaksınız Banada Sonunda Bir R5 Yapmayın Bana Bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cam buğusunu çözsün yeter ısınmak isteyen kimKadir arabada kalorifer diye bişey yok tek eksiği bu bence en iyi de ben bilirim zayıf bi insan olarak her gezişimizde donuyorum arabada
Arabaya haksızlık etme Furkan,ortada bulunan havalandırmalar bu araçlarda yaz kış soğuk hava üflüyor o bölümü izole ettim gayet tatminkar ısıtıyor,yeni nesil araçlar kadar olmada insanı üşütmüyor,bence biraz kilo almalısınKadir arabada kalorifer diye bişey yok tek eksiği bu bence en iyi de ben bilirim zayıf bi insan olarak her gezişimizde donuyorum arabada
Abi kapattığın iyi olmuş valla, ısıtsa tatmin etmesine bakmıcam direk buz üflüyo Lastikler ince ya bide, yere cm2'de uyguladığı basınç araç her ne kadar hafif olsa da fazla olduğu için sıkıntı çekmiyor.Bknz: ralli araçlarıda ince lastik kullanır bu yüzdenArabaya haksızlık etme Furkan,ortada bulunan havalandırmalar bu araçlarda yaz kış soğuk hava üflüyor o bölümü izole ettim gayet tatminkar ısıtıyor,yeni nesil araçlar kadar olmada insanı üşütmüyor,bence biraz kilo almalısın
Bu arada yollarda yanlayan yeni nesil araçların yanından güle oynaya geçmenin keyfini anlatamam size... [MENTION=7468]bilalrx[/MENTION] arabada kış lastiği yok,dün gece bende inanamadm yol tutuşuna,hoş lastikler daha 2000 km olmadı dişler sıfır gibi duruyor belkide bu yüzden karda iyi yol tutuyorlar...
Kadir arabada kalorifer diye bişey yok tek eksiği bu bence en iyi de ben bilirim zayıf bi insan olarak her gezişimizde donuyorum arabada
Dizel araba zaten leş, sabah arabayı çalıştırdım yarım saat sıcaklık göstergesi 1 mm oynamadıBizim megane'da varda ne işe yarıyo.Yenibosnadan havalanına gidene kadar anca sıcak vermeye baslıyo.Havalanına gelince zaten bi işe yaramıyo
Dizel araba zaten leş, sabah arabayı çalıştırdım yarım saat sıcaklık göstergesi 1 mm oynamadı
Kalorifer konusunda RS in üzerine tanımam,2 km gitmeden sıcak hava veriyor,2.0 benzinli bir ısındımı zaten sauna keyfi yaşatıyor...
Dizel araba zaten leş, sabah arabayı çalıştırdım yarım saat sıcaklık göstergesi 1 mm oynamadı