Kaput Keçesi ???

hayırlı olsun, motorda tertemiz maşallah...

Güle güle kullan kardeşim.

Bilgiler için her ikinize de teşekkür ediyorum. Buradaki servise bir sorayım bakayım bende. Bulamazsam haberleşiriz Tayfun.
;)

Güle güle kullan kardeşim.

Bilgiler için her ikinize de teşekkür ediyorum. Buradaki servise bir sorayım bakayım bende. Bulamazsam haberleşiriz Tayfun.
;)

Tesekkürler abim :eyv , Tabiki abim bir telefonun yeter , fiyatini bir iki yere sor benim aldiğimdan üstteyse aldiğin fiyat gene ben alip gönderirim sana abi boşa fazla para werme ... :eyv :eyv

Bende kangoo için çıkmacıdan aldığım bir megane keçesi var, ihtiyacı olana verebilirim. Kargo ücretini ödesin ya da gelip alsın kâfi ;)

Bende kangoo için çıkmacıdan aldığım bir megane keçesi var, ihtiyacı olana verebilirim. Kargo ücretini ödesin ya da gelip alsın kâfi ;)

Teklifin için çok teşekkür ediyorum kardeşim. Ama orada yaşayan bir kardeşime lazım olur ve orada değierlendirilmesi daha doğru olur düşüncesindeyim. Biz buradan araştıralım.:eyv

Az önce servisi aradım. Benden şase numaramı istediler verdim. Çıkan fiyatı söylüyorum. 280TL. Bu nedir arkadaş ya. Benim motorum sesli çalışsın bari. Yada Vahap kardeşimden yüzsüzlük edip isteyeceğiz artık.12 3

Az önce servisi aradım. Benden şase numaramı istediler verdim. Çıkan fiyatı söylüyorum. 280TL. Bu nedir arkadaş ya. Benim motorum sesli çalışsın bari. Yada Vahap kardeşimden yüzsüzlük edip isteyeceğiz artık.12 3

Estağfurullah abim, lafı mı olur ya :) Megane keçesi ama 1 mi 2 mi bilmiyorum malum bizde keçeyi kesip biçim sıkıştırarak koyduğumuz için arabaya :) Özelden adresi alayım pazartesi falan kargolarım ;)

Faydası olur

bir yanlışlık olmasın bu nasıl fiyat. tayfun sana parça kodunu versin, başka servise numarayla sorsan tekrardan.

Geri