Kaplama beyaz Megane 3 ( PERT )

Kemer önemli ya ben her zaman kullanıyorum.Kendimi güvende hissediyorum ne yalan söyliyim.

Kemer önemli ya ben her zaman kullanıyorum.Kendimi güvende hissediyorum ne yalan söyliyim.

Bazen emniyet kemeri sıkıyor beni ama bu gibi kazalar aklıma gelince kemerini çıkarmaktan vazgeçiyorum...

Allah korumuş o zaman yaaa geçmiş olsun...Valla üzüldüm...

geçmiş olsun ucuz atlatmış gerçekten...

Valla arslan ole olmus :S

Geçmiş olsun kardeşim can kaybı olmaması çok büyük bir şans,
Arkadaşlar emniyet kemeri inanılmaz önemli heleki airbagli araclarda kaza degil ama kemersiz (toka takıldıgı için) açilan airbag insan hayatına mal olabiliyor.ayrıca airbagler emniyet kemerine binen yüke göre açılıyor sevdiklerinizi düşünüyorsanız airbag takın ve taktırın

Büyük Geçmiş olsun
Allah korumuş içeridekileri.
Güvenliğimiz için Emniyet kemeri Şart.
Takmayan herkesi Uyarın.
Benide uyarın :D

Geçmiş olsun...

öncelikle geçmiş olsun daha önce bir arkadaşın taksiciyle yaptığı kazada araç önden ağır darbe almıştı hava yastıkları açmamıştı bu araçtat görünen kadarıyla araç perte çıkmış ama hava yastıkları yine açmamış benimde megane 3 hb var kavşakta dururken seyir halindeki kamyonet önden vurmuştu hava yastıkları yine açmamıştı belki hafif bi darbe diyerek geçiştirmiştim kafamda ama bu aracınkilerininde açılmaması baya bi soru işareti bıraktı megane 3 hakkında yapılan kazalarda aracın durumlarına baka baka bu marka ve araçtan soğuma durumu geldi bilmiyorum belkide ben yanılıyorumdur allah acil şifalar versin

büyük geçmiş olsn.

Geri