Kapıyı kapatınca çıkan "şangır şungur" sesin giderilmesi

ben bayağı kötü yolları olan bi köyde çalışıyorum. bozuk yola girince kapılar resmen bando takımına dönüyo. söktüm kaçkez bişe bulamadım. galiba benım fitilde yok:) o yapışkan maddenın adı nedır? ondan almam lazım, sızın resımlerde bayagı var o maddeden benımkınde az var

Adını bilmiyorum o maddenin. servise sormak lazım. fitilin düşme gibi bir ihtimali yok, sonuçta yerinden çıksa çıksa en fazla kapının içine düşer. belkide çıkmamıştır yerinden su falan aldıysa esnemiş yada zarar görmüş olabilir. camı kanalda sıkı tutmuyor olabilir.

havalar cok soguk. bırazcık ısınsın arabayı komple sokup dagıtacam. bızım tiwilerde izelasyon zaten ıyı degıl, hem tıkırtıları gıdermeye calısacam hemde bı cesıt dusuk malıyetlı ızelasyon yapmaya calısacak, fıkrı olan varmı???

yapışkanlı fitiler var pencere ( lastik ) için onlardan dönüp sonra sıkıca kapıların döşemlerini yerine oturtabilirsiniz.

Peki cam yarım açıkken kapatıncaki şangırtı sesini nası kesicez veya tam açıkken..Asıl sorun bu..Yaz da geliyo..Şangır şungur..

eğer fitilleri sorunsuz bir şekilde kanala oturtursan ve sıkıca yapıştırırsan, cam açık, kapalı, yarım farketmez. ses çıkartmaması lazım.
hala şangır şungur ses çıakrtıyorsa makenizmayı komple söküp bakmak lazım. fitil dışında birşey olabilir.

emeğinize sağlık güzel paylaşım

Geri