Araçlarımızda yalıtım için kullanabileceğimiz bazı ürünler:
BİTÜSELF
Bitüself araçlarda titreşim vibrasyon ve dıştan gelen sesleri kesmek için kullanılan kendinden yapışkanlı bitüm esaslı banttır. Bitüself oto ses yalıtımı araç kapılarında bagaj havuzunda araç zemininde yol sesini ve titreşimi kesmek için kullanılabilecek en iyi malzemelerden bir tanesidir.
OTO SES YALITIMI 8
Araçların sac kısımlarında kullanabileceğiniz titreşim ve ses yalıtım problemlerini engelleyen bir malzemedir. 1 mm ağır katman ses yalıtım bariyerinin üzerine 5 mm 180 dns sünger yapıştırılmıştır ve yapışkanlı bant ile desteklenmiştir. Malzemenin sünger tarafındaki bant sökülür ve yapıştırılır. Ebat:100 cm uzunluk,50 cm genişlik,6 - 7 mm kalınlık
OTO SES YALITIMI 7
5 Mm Hafif Ses Yalıtım Ve Titreşim Bariyeri + Yapışkan Bant
Uygulanacak Yüzey Temizlenir Ve Bantlı Kısım Yapıştırılır. Oto Ses Yalıtımı 7 Ebatlar
100 Cm Uzunluk
50 Cm Genişlik
5 Mm Kalınlık
ADESELF
Adeself oto ses yalıtımı yolculuk esnasında dışarıdan gelen sesleri kesmek ve araçta oluşan titreşimleri engellemek için üretilmiş bir malzemedir. Adeself kendiliğinden yapışma özelliği sayesinde her türlü yüzeye rahatlıkla yapışabilir. Adeself Ebatlar: 15 Metre Uzunluk,
3-4Mm.Kalınlık, 20 Cm Genişlik.
SİMSELF
SimSelf bant Bitüm esaslı, bir yüzü Alüminyum kaplamalı kendiliğinden yapışkanlı, diğer yüzü sökülebilir film olan su yalıtım veya ses yalıtım bandıdır. Simself Bant doğal alüminyum folyo sayesinde güneş ışığından olumsuz etkilenmez. Esnekliği sayesinde eğik ve eğrisel yüzeylere de rahatlıkla uygulanabilir. Simself Bant su geçirmezlik özelliği ve kendinden yapışma özelliği ile birçok detaya pratik çözümler getirmektedir.10-15-20-30-60 cm genişliğinde ve 10 m uzunluğunda rulolar şeklinde üretilmektedir.
2 CM KENDİLİĞİNDEN YAPIŞKANLI FIREX SÜNGER
not : 5 m² top halinde satılır.
Yanmaz özelliğine sahip araçlarda kullanılan esnek ve yumuşak oto ses yalıtımı. Ebatlar:
100 cm genişlik
500 cm uzunluk
Uygulama yapacağınız alanı temizleyin ve süngeri yapıştırın.