Kapı içi etiketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seymor35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sanırım seninle Narlıdere de karşılaşmıştık arkadaş. :)) Aracımda ki kromlardan bahsetmiş ve sonra bu etiket konusunda beni uyarmıştın. Tekrar geçmiş olsun. ;)

Muayenede sıkıntı olacağını sanmıyorum. Öyle olsa orası boyanan araçlar muayeneden geçemez. Çok kafanıza takıyorsanız bilgileri servisten alın yada bilgileri biliyorsanız örnek bir etiket bulup bilgileri vererek reklamcıya yaptırabilirsiniz.

Muayene için herhangi bir problem yaratmayacaktır %99. Aracın sağ kapısını açtığınızda yolcunun ayağını bastığı yerde arabanın kendi halısınıda kaldırınca şasi no yazıyor. Arabanın ön camındada yazıyor ayrıca. Muayenede oraya bakılmaz merak etmeyin yani ben götürdüğümde kimse bakmamıştı. Arkadaşlarımın araçlarını götürdüğümüzdede kimse bakmamıştı.

"srcnylmz" evet , güzel bir tesadüf , tekrar memnun oldum. 😆 Aracınızı kazasız belasız kullanın , hayatımda gördüğüm en şık Cliolardan diyebilirim.

Arkadaşlar , bu muayene konusunda bana hem Renault müşteri temsilcisinin hem de yetkili servisin söylediği bu. Yetkili servis şu an çözüm bulmaya çalışıyor.

"srcnylmz" evet , güzel bir tesadüf , tekrar memnun oldum. 😆 Aracınızı kazasız belasız kullanın , hayatımda gördüğüm en şık Cliolardan diyebilirim.

Arkadaşlar , bu muayene konusunda bana hem Renault müşteri temsilcisinin hem de yetkili servisin söylediği bu. Yetkili servis şu an çözüm bulmaya çalışıyor.

Benim araçta da aynı durum söz konusu. Muayenede sorun olmadı.

Geri