Kapı Döşemelerinin (Bez) sarkması Yardım !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan byarifo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar foto da koyabiliriz Ben akara da böyle bir yer buldum aracı ustaya götürdüm baktı değişmesi gerekli dedi. keçiören bölgesinde hangi oto kılıfcı ya gittiysem bu ustayı tavsiye ettiler işinin piriymiş eğer Ankara da böyle bir yer arayan varsa kartını veriyorum tabi reklam olmasa
Not: Adamı tanımıyorum Sadece Tavsiye Üzerine gittim ve yapılan uygulamalarına baktım Bilginize
2r6i2pz.jpg

ORİJİNAL (Fabrikasyon) 4 kapı döşemeleri ve kolçak kılıfı

FİYAT: 240 TL Peşin anlaştık Kredi kartı filan yok bilginize

Son düzenleme:
Bende aynı sorunu yaşadım. Bir kaç yerden fiyat aldım 4 kapı ve tavan döşemesine en fazla 700 isteyen oldu. 400 TL ye yaptırdım tamamını. Memnunmusun dersen kapı döşemelerini sökerken iz yapmışlar plastik kısma bide hafif aralıklı kalmış. Ucuz etin yahnisi deyip kabullendim artık. Ama o kötü görüntü gittiği için memnunum.

Bu arada İzmirdeyim burada yaptırdım.

Slm arkadaşlar kapı döşemeleri sarkma problemi bendede oldu hepsini söktüm deri döşeme yaptım çok güzel oldu çok basit döşemeciye gerek yok kendiniz yaparsiniz.gerekli malzemeler. :bally 1 ,5 lt fiyati ,27 tl 2: deri altı elyaf olan bez olan değil metresi 20 tl 2 metre gidiyor 40 tl 3: kapı kollarını boyamak istersen 12 tl o ben metalik gümüş giri ....hepsi 89 tl tuttu resim bu adreste bakmak isteyen olursa http://i.hizliresim.com/V6yoNr.jpg bitmiş haliV6yoNr.webp

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar kapı döşemeleri sarkma problemi bendede oldu hepsini söktüm deri döşeme yaptım çok güzel oldu çok basit döşemeciye gerek yok kendiniz yaparsiniz.gerekli malzemeler. :bally 1 ,5 lt fiyati ,27 tl 2: deri altı elyaf olan bez olan değil metresi 20 tl 2 metre gidiyor 40 tl 3: kapı kollarını boyamak istersen 12 tl o ben metalik gümüş giri ....hepsi 89 tl tuttu resim bu adreste bakmak isteyen olursa http://i.hizliresim.com/V6yoNr.jpg

merhaba üstad söyledikleriniz video yada resim yoluyla açıklayarak yaparsanız bizim gibi bu konudan uzak arkadaşlara çok yardımcı olursunuz .
İyi günlerde kullanın

Teşekkürler kardeşim en kisa sürede resim yukliyecem saygilar

Benimkide aynı eski sahibi tavana kadar silmiş çok fena sarkma yapmaya başlamıştı. tavanı geçen bayramda söküp temizledim metresi 20 liraya aldığım yeni kumaşla kapladım. Kapıda aynı şekildedir. Kumaşı söküp yeni kumaşı bally ile yapıştıracaksınız. Biraz el becerisi isteyen bir iş ;) arkadaşın deri kaplamasıda güzel olmuş. isterseniz kumaşta kaplayabilirsiniz döşemecilere danışın yardımcı olurlar ;)

Geri