Kangoomuz Yandı ..

Büyük geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin tabi ki ama diğer taraftan da mal canın yongası. Allah yardımcınız olsun.:(

Geçmiş olsun
Aracın değeri ne kadar yapcağınız masraf ne kadar bunları hesaplayın olmadı yeni alın

Geçmiş olsun. Usta da ustaymış. Artık gitmezsiniz ona.

keşke başka bir ustaya yada servise gösterseydiniz aracı kriko ile kaldırıp bir deneseydiniz teker dönüyormu yoksa sıkışıkmı diye geçmiş olsun verilmiş sadakaları varmış aynı şey tüplü bir araçta olmasını düşünemiyorum bile.

​Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Araç hakkında ki karar tabi kide size ait ama bence bir an önce bir sadakada bulunmalısınız. Bu kadar sıkıntı üzerinde iken böyle bir hayırda bulunmanız sizin yararınıza olur diye düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun.

O Uatanın dükkanın önüne bırak arabayı ne yapıyorsa yapsın Sağlıklar yerindeye şükür arkadaşım Hakkı abinin de dediği gibi bi sadaka vermek gerekir.

Geçmiş olsun Allah korumuş sizleri önerim aracı yaptırmayın zaten yeni bir motor ve o şekil arabayı yaptırıp bindikten sonra hem psikolojik olarak soguyacaksınız. Hemde satarken sorun yaşayacaksınız tabi bunu demek kolay ama en iyisi hurdaya gitsin.. Allah daha kötülerinden koruısun tüm dostlarımı bizleri..

Geçmiş olsun. Araç hakkında ki karar tabi kide size ait ama bence bir an önce bir sadakada bulunmalısınız. Bu kadar sıkıntı üzerinde iken böyle bir hayırda bulunmanız sizin yararınıza olur diye düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun.

evet çok haklısınız sadakada bulunmamız lazım

Geri