Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynen abi.sırf mersoya bincem diye o para bu araca verılmez. o paraya caddy sportline 2.0 tdi 140ps alırım. fiyat 53.700 tl. özelliklerde super.ne ararsan var araçta
aynen abi.sırf mersoya bincem diye o para bu araca verılmez. o paraya caddy sportline 2.0 tdi 140ps alırım. fiyat 53.700 tl. özelliklerde super.ne ararsan var araçta
Herşeyiyle bağırıyor ben kangonun eşiyim diye. Geriye sadece almışken merso motoruna binelim diyebilecekler kalıyor. Gerçeği öğrenince içleri cıızzz eder artıkın
burdanda anlıyoruz ki bu araçta fiyat farkını sadece yıldız koyuyor geri kalan kangoo o zaman kangooları satarken önüne mercedes yıldızı koyalımda fiyatları yükselsin 40tan aşağıyada bırakmayın
çok sağlam makina hemde..artı standart özelliklerine bi bakıyım dedim kendimden geçtim çoğu binek araçta olmayan özellikler bunlarda standart .. bence sınıfının kralı caddy..
Caddy gazlı amortisör kullanıyor diye duydum buda daha fazla sessizlik sağlıyor olabilir ancak konu hacim olunca caddy de arkaya 3 kişi kangoo kadar rahat oturamaz bagajı daha küçük torpido diye bir şey yok.Servis ve servisteki yaklaşımları saymıyorum ayrıca yakıt performans olarak 1.5dci 1.6 tdi dan üstün. 2.0 motorda vergi diliminden dolayı az satılır.
Merso Caddy den fazla satarsa şaşmam birde zaten vaneo satamıyordu citan mercedesin yüzünü güldürür.Ayrıcamotor olarak avrupada satılan ama bize gelmeyen kangoo motoru var tüketim daha düşük olan motor CO2 si 119gr bizdekiler 140 tı galiba.
Gerçi 112gr lık start stoplu yeni 220nm torklu 90hp dci kangoo da var o daha iyi ama bize gelmiyor.
Privilege Yıldız Mavi kangoo caddy dende mersodan da hem ucuz hem de aynı donanımlı
Dün autoshowda mercedes standına gelir gelmez citanın başına gittim etrafında bayağı durdum gezdim falan, kim yanına geldiyse içine bindiyse hadi len buna bu kadar para verilir mi aynı kangoo bu, kangoo alırım daha iyi diyip geçtiler ne sevindim ne sevindim anlatamam hehe
Dün autoshowda mercedes standına gelir gelmez citanın başına gittim etrafında bayağı durdum gezdim falan, kim yanına geldiyse içine bindiyse hadi len buna bu kadar para verilir mi aynı kangoo bu, kangoo alırım daha iyi diyip geçtiler ne sevindim ne sevindim anlatamam hehe