Kangoo ön panjur sökme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cemo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir çok panjur bi şekilde far tırnakları denilen şeye tutturulmuştur.
İyi bakın :D

Tırnak olayını oldum olası sevemedim

Çekince geldi ama :D geçen parçalar deliğin içinde kaldı çıkartana kadar deli oldum. sadece sağ tarafı söktüm baktım olacak gibi değil geri taktım çünkü o tırnaklardan elimde en az 5 6 tane bulunması lazım malesef eskileri kullanmak biraz zor :D zedeleniyor baya.. Tek çarem komple panjuru söktükten sonra penseyle deliğin içinde kalan tırnakları söküp çöpe atıcam sonra panjura yeni tırnakları takıp geri yerine oturtçam bayağı zor :D

aynen usta kaputu aç orada 3 adet tırnak var kenarlarındaki girintilerden düz tornavida ile yukarı doğru çektir çıkar direk sonra diğer yanları tutan 4 adet pim var 2 sağda 2 solda kendine doğru çektiğinde zaten çıkar hemen yukarıdaki 3 adet pim ise iç içe geçmeli çok basit sökmesi

yeni kangoo iki farın arasındaki panjur nasıl sökülür bilen varsa koınu iyece açarak anlatabilir mi?

bilen arkadaş yokmu..bende öğrenmek istiyorum..

bilen arkadaş yokmu..bende öğrenmek istiyorum..
Eski arabam eski kasa kangoydu sökme şekli Farların Altındaki sağ uç noktalarından yavasca asıl ufak geçmeli tırnaklar var biraz zorlancaktır ama çıkart genede Tırnakların zedelenmezse eğer sorun yok zedelenirsede parçacıda o tırnaklardan tanesi 1 tl filan satıyorlar Basit yani kırılcak diye korkma ama sağ köşelerinden cek ve kaput altından vida varmı bak bazılarında yok bazılarında var ben satarken vidalamıştım :)

Geri