Piranha ise hiç değmez ekranı yaparsın başka bir yerde arıza verir.
GT-N7100 cihazımdan gönderildi
GT-N7100 cihazımdan gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle sygic çok başarılı da ben bir türlü bulamadım ama buda güzel hoşuma gittiTelefonlara yuklenen navisgasyonlar magazalarda satilan navigasyonlardan daha dogru yonlendiriyor.
Bende netten fullunu buldugum sygic navigasyon uygulamasini yukledim. İstanbula Anaraya gittigim zamanlarda aradigim yeri sanki biliyormusum gibi buldum.
Kesinlikle sygic çok başarılı da ben bir türlü bulamadım ama buda güzel hoşuma gitti
Benim işim gücüm gps ile bu aralar merak ettim yükledim HERE'i epey hoşuma gitti sygic pratik ve hızlı kullanımda çokta başarılı değil bence yada ben alışamadım bakalım yarın Kemer yolundaki adreslerdede gıcıklık yapmazsa Here kullanırım gibi...aslında google amcamın son versiyonuda gayet güzel deneyip deneyip sonunda hep ona dönüyorum genelde
Önceden transporter ımız da vardı güzel fakat biraz uyuz yani yavaş ve adres girme olayı hosuma gitmiyorTom tom olabilir
Here harita çok iyidir. Nokia lumia da kullanıyordum. Ve android mağazasındada mevcut şimdiki telefonuda indirdim . Dediğin gibi Türkiye haritasını indirin ce internetsiz çalışıyor. Sygic full sürümünü pc Eczanesi fullindir ve katilimsiz sitelerinden android apk formatında full olarak indirebilirsiniz.ayrıca birde yandex harita var oda kullanışlı bu arada o Ped i nette görmüştüm ortasını çok iyi yapmışlar fikri tam yerinde kullanmışsın. Hayırlı olsun .
SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi