Tek çözümü kuvvetli bir yapıştırıcı ile yapılması ancak öyle oluyor tevsiye ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başvuru Numarası: 273501 İletişim Konusu: Şikayetimi iletmek istiyorum İletmek İstedikleri: 2010 yılı Ağustos ayında Çetaş Renault'tan Kangoo multix Expression 105 hp 6 ileri vitesli aracımı satın aldım. Ancak aracımın taban döşemeleri henüz 3 yaşını doldurmadan
çıkmaya başladı. İnternette yaptığım araştırmalarda pek çok kullanıcının benzer problemler yaşadıklarını gördüm. Yetkili serviste her bakıma girişimde sağolsunlar çıkan kısımları yapıştırıp teslim ettiler ancak bir süre sonra can sıkıcı bir hal almaya başladı bu durum. Çıkan kısımlar yapıştırılsa da döşemede kabarmalar da söz konusu oluyor ve o kısımlara hiç bir müdahale yapılmıyor. Döşemelerimin garanti kapsamında değiştirilmesini talep ediyorum. İlginize sunarım.
Sayın Vahap Aydın,
Renault Müşteri Hizmetleri'ne yapmış olduğunuz başvurunuz, 1-195114581 dosya numarası ile takibe alınmıştır.
İlgili kişilerin incelemelerine istinaden size dönüş yapılacaktır.
Renault olarak her zaman yakınınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.
Yaşamış olduğunuz sıkıntı için üzgün olduğumuzu belirtir, Renault olarak her zaman yakınınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.
Saygılarımızla,
RENAULT Müşteri Hizmetleri
Yeni aldığım Kagoonunda taban halısının her iki tarafında açılma var,bugün MAİS e iletildi neticeyi bekliyoruz...
Konuyu mais'e intikal ettirdim
Onlar da dönüş yaptılar
Bekleyip göreceğiz gerisini...
koyduğum resimdeki gibi uydurma zımbalı kancalı değişimde ğilde gerçekten düzgün değişim yapılan haber versin ben yine değiştirteceğim.
Pazartesi günü yeni SİYAH taban döşemelerimin fotoğraflarını paylaşırım