Ticari araçların çoğunda var. tır kamyon vb...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ah ah işyeri beni dinlemedi dobloya 52 bin lira verdi 1.3 90 lık cekmiyor arkadas 250 tl mazotla 500 km yol zor yapıyor nasıl bir dandik araç ya reno candır
Abi daha önceden kangoo tecrübeniz var mı bizim bir akrabayla aynı anda aldıkda onda 1.3 90 doblo bende de 1.5 90 lık kangoo daha düzlüğe çıkamadık beraber hep artislik yapıyorda siz ne diyosunuz iki araçta sıfır
bizdeki doblo 2 aylık fiat mj motorda turbo boşluğu var hissedilir derecede 2 2.5 devir arası boşluk var gaz pedalı isteksiz ama 1.3 motor hızlandıktan sonra iyi klima ile rampada stop eder gerci klimasızda yeni kasa 1.5 ton yapmıslar tasımıyor dik rampada el freni ile kalkıyorum gözüm kesmiyor ama rahat arac sunuda demek istiyorum gecen geri geri gelirken logana arkadan bindirdim .D logan dagıldı doblo tampon yırttı ben reno ile büyümüş birisiyim kendi aracım symbol 1.5 dci eniştemde 2004 kango 1.5 2 aracıda kullanıyrum dobloda dahil ama dci motor ayrı ya az yakıyor sınıfında ve cok canlı motor ya reno candır gerisi heyacandır
megane 2 lerde var mı bu özellik merak ediyorum. satın alırken var dediler. ama ben hiç denk gelmedim. ani fren yapıyorum deneme amaçlı ama yanmıyor yada ben hissetmiyorum. çünkü göstergelerdeki dörtlüler yanmıyor diye duymuştum ben de.