Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
deneriz memnun olurum sahil yolu 3 şerit buluşmadan dönerken cekmiştik. bmw olanda sahil yolu otobanda olur farketmez denicek insan olsun boşta gaz kökle derken heralde heren öyle dolaşmıyorum kesici muhabbeti için denemeler yaptım yani o kadar bilgim var allaha şükür- Sabırla Okudum Tum Sayfaları Tebrık EDıyorum Cok Cıddı Isler Var ARacınızda Bende vStok 105lık Yenı Kangoo Var Bayramda İzmırdeyım Bı Deneyelım Isterım
- Ayrıca Aracta TUrbo YAzılım Blow Falan Var SEn Kalk Bosta GAZ Kokle Sanırım Daha Cok SEy Orenıceksın
- Cok SEye Karısmak Istemem Her Konuya Yazmam Pek Ama Bu Konu Ilgımı Cektı O RSI Ile Denedıgın YEr Alsancak Caddelerınden Bırıydı Yanlıs Tanımadıysam Oralarda Deneme Olmaz kı Neden Otobana Cıkmadınız Izmırın Her Yerı Otoban 4 Serıt Mıss =))
120 binde benimde turbo bıçak kırmıştı
120 binde benimde turbo bıçak kırmıştı
deneriz memnun olurum sahil yolu 3 şerit buluşmadan dönerken cekmiştik. bmw olanda sahil yolu otobanda olur farketmez denicek insan olsun boşta gaz kökle derken heralde heren öyle dolaşmıyorum kesici muhabbeti için denemeler yaptım yani o kadar bilgim var allaha şükür
typer ın 1.6 sı yokki hatcback zaten onlar bulursam arkadaş ben typerlada video koyarım.Yolum bir şekilde İzmir'e düşerse ve arabayla gelirsem seninle bir kalkalım kardeş. Şahsi kanaatim önden çekişli bir araçla arkadan itişli bir aracın kalkışta bir olamayacağı yönünde. Bir de piyasada çok sayıda Type-R olmadığı halde Type-R yazan 1.4 - 1.6 Honda var, bunlara da itimat etmeyelim.
Bu işin oluru şudur; bilinen bir araçla bilinen bir şoför gelir, kalkarsınız birlikte. O öyle yaptı bu böyle yaptı olayı olmaz en azından. Kaan'a hak veriyorum; insanlar araçlarını nedense daha güçlü araçlarla kıyaslamak istiyorlar haliyle kangooyla kalkmak istemiyor olabilirler. Şahsen ben de bir old kangoo ile kalkmam. Bu durumun seninle alakası yok. Yine de forumdan kalkalım diyen arkadaşlarla yapılmış kalkış videolarını görmeyi isteriz.