kangoo 1.5 2008 model marş basmıyor ses yok

Bana mars gibi geliyor ariza. Gosterge actin. Marsa bastiginda gostergedeki isiklar kesiliyormu? Hepsi sonuyormu yani?

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

95 model Europa da marş sorunu vardı akü sağlam fakat her zaman değil bazen marş basıyor fakat tık edip kalıyor idi gösterge ışıkları o anda kısılıyordu.marş motoru kömürü ve marş motoru çatalı değişti demişti usta bir daha sorun olmadı bu sorunu yaptığı zamanlarda marş motoru na giden şase kablosunu çekiştirince çoğu zaman düzeliyor araç çalışıyordu.

Hayir gostergeyi actigimda aku stop ve elfreni cekili isareti yanik kaliyor digerleri sonuyor kontagi cevirdigimdede bu soylediklerim kaliyor ekranda

Hicbir kangoo sahibi demekki boyle bir sorunla karşılaşmadı sanirim kendimi çok şanslı hissediyorum vay arkadaş

95 model Europa da marş sorunu vardı akü sağlam fakat her zaman değil bazen marş basıyor fakat tık edip kalıyor idi gösterge ışıkları o anda kısılıyordu.marş motoru kömürü ve marş motoru çatalı değişti demişti usta bir daha sorun olmadı bu sorunu yaptığı zamanlarda marş motoru na giden şase kablosunu çekiştirince çoğu zaman düzeliyor araç çalışıyordu.
Gostergedeki isaretler kisiliyormu diye bundansordum son carevurdur calistir tamirciye

abi işin içinden çıkamadık vurdurdum direkt elektrikçiye götürdüm marj dinamosunun içindeki yatağı değiştirdi temizledi sorun çözüldü 150 tl ye mal oldu

abi işin içinden çıkamadık vurdurdum direkt elektrikçiye götürdüm marj dinamosunun içindeki yatağı değiştirdi temizledi sorun çözüldü 150 tl ye mal oldu
Gecmis olsun.

Geri