Kalorifer petegi sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meganeci1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meganeci1

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar 2 ay önce aldıgım megane 1 rte aracım sürekli arıza çıkartır oldu alt tabanı biraz kirli oldugu için alt tabanını sökmüştüm yıkatmak amaçlı keçelerinin ıslak oldugunu gördüm elektrikciye baktırdım kalorifer petegi patlak dediler gögüs sökülecek petek degişecek falan filan 350 lira hesap çıkarttılar bu işlem gögüs sökülmeden başka bi yolla halledilemez mi ? dışardan petege gelen boruyu körlettim içerisi su dolmasın diye yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.

başka yolu yok malesef bizimde tıkalı petek öyle idare ediyoruz değişmesi gerekiyormuş peteğin.

Kılcal çatlaklar varsa, kaçak büyük bir delikten değilse kapatmak için ürünler var. Pul biberin de kılcal çatlaklardan oluşan kaçakları giderdiği bilinir. Ama uygulaması nasıldır bilmiyorum...

Patlak petegin degismesi sart. Tabani islatmissa kilcaldan buyuk bir delik oldugu kanaatindeyim.

başka yolu yok malesef bizimde tıkalı petek öyle idare ediyoruz değişmesi gerekiyormuş peteğin.

Tikali petegi temizliyolar. 2000 model 1.6 rte de basima geldi. Kisin camlarin bugusunu cozmeyi birak kendini bile isitamiyordu. Gaziantepte bi esnaf arkadas tavsiyesiyle klima kalorifer üstüne calisan bi yere gittim. Kalorifer borularina hortum bagladilar ozel bir makinayla . Ozel kimyasal kullanarak temizlediler. Kisin yolda soguga cevirmeye başladım ondan sonra. Resmen alev geliyordu:) 2 yil once 70 tl ye yaptilar bu uygulamayi. Bilginize

Geri