- Konuyu Başlatan
İnşallah kardeşim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kangoo'yu 209 Nisan ayında aldım. 14 ekim 2009'da kalorifer kutusu değişti, 14 ekim 2010'da yine kalorifer kutusu değişti, 2 ekim 2011'de yine kalorifer kutusu değişecek dediler ve sipariş verdiler. Renault servisindeki arkadaşlar "10 gün erken geldin" diye espiri yaptılar.
Ön konsol 3.ye çıkarılıp takılacak buna bozuluyorum.
Bendekinin garantisi bittikten sonra 2.ye ücretsiz değişti,tekrar olsa yine değiştirileceği söylendi,isterlerse değiştirmesinler...
bu iyi olmuş yoksa verilecek para değil iki dişli için. Açıkcası bende fransaya ciddi anlamda bir mail atmayı düşünüyorum. Belliki hatalı bir parça ve her nekadar kullanıma bağlıda olsa bunun parasının kullanıcıdan çıkmaması gerekiyor. Hoş bir cevap alabilceğimi düşünmüyorum ama fransızca yazsam belki kaale alırlar.
İstersen Çince yaz onlar anlar kardeşim...bu iyi olmuş yoksa verilecek para değil iki dişli için. Açıkcası bende fransaya ciddi anlamda bir mail atmayı düşünüyorum. Belliki hatalı bir parça ve her nekadar kullanıma bağlıda olsa bunun parasının kullanıcıdan çıkmaması gerekiyor. Hoş bir cevap alabilceğimi düşünmüyorum ama fransızca yazsam belki kaale alırlar.