slm kardeş senin araç enjeksiyonlu benki karburotörlü.her neyse benkinde ne stop etme ne geç çalışma gibi bir sorun yok.rolanti tam 10 da kayma yok soğukken çalışma sorunu oluyordu onuda lpg ayarı yaptırdım rüzeldi gibi
sorunum bujileri değiştirdikten sonra arabanın çalışması biraz farklılaştı size şöle izah edeyim komuk olcak ama arabanın motoru aynenen böle hırhrıhrıhrıhırhırıhrıhırıhırı 10 saniye böle motor tam çalışması gerektiği gibi çalışıyor sonra ses birden hırp hırp hıp deyip 2 saniye sürüyor.sanki arabannı atıyorum devri hep 100 de sadece oo iki saniyede 95 felan oluyor ve araba yine toparlıyor gibi bu böle hep devam ediyor.bu durum arabanın içinde arabayı sallıyor ve hiç hoş bir durum deil.sibop ayarı tüp ayarı yapıldı ama bence hala var sibop ve tüp ayarından sonra araba baya rahatladı çekiş olsun marş basma olsun ama bu nedir arkadaşlar hayattan soğudum resmen.
banasanki bujiler yan sanayi gibi geldi neden derseniz sadece bujileri değişmeye 20tl aldılar ben geçenlerde sordum bujiyi malzemcide takımı 25 veya 35tl demişti el emeği buji nasıl 20tl olur acaba orjinalmı deil arkadaşlar bana acil yardım edin allah rızası için kafayı yedim yicem.