kajdarda dikiz aynası problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan flaume
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

flaume

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Acacım 2016 1,5 icon düz

dikiz aynasında titreme var gece oldukça rahatsız ediyor servise gittim orjinali böyle diyorlar konuyla ilgili bir çözümü olan arkadaşlardan cevap bekliyorum

Acacım 2016 1,5 icon düz

dikiz aynasında titreme var gece oldukça rahatsız ediyor servise gittim orjinali böyle diyorlar konuyla ilgili bir çözümü olan arkadaşlardan cevap bekliyorum

arkasına sünger sıkıştırdı benim servis kısmen çözüldü. kendinde yapabilirsin, camla aynanın gövde plastiği arasına zaten arada yarım santim boşluk var.

Bende geçen hafta servise götürmüştüm aynı problemden dolayı. Servis inceleme sonrası parça değişimi kararı verdi. Dikiz aynası komple değişecek.

Bende geçen hafta servise götürmüştüm aynı problemden dolayı. Servis inceleme sonrası parça değişimi kararı verdi. Dikiz aynası komple değişecek.

Hangi servis bende oraya gideyim

Teşekkür ederim

kajdar 1,5 icon yolbilgisayarı, radyo, sesli komut (navigasyon

Arkadaşlar;

Sizlerin aracında;

1- Tam depoda (55 litre) istasyonda alınan yakıt miktarı ile yol bilgisayarında tüketilen yakıt arasında aşağı yukarı 5 litre fark var (daha önceki renault araçlarımda böyle bir şeyle karşılaşmadım)
2- Hafızaya alınan istasyonlar seyir halinde istem dışı başka kanallara geçiyor
3- Seli sitem seyir halinde çok sağlıklı çalışmıyor (ne dediğimi anlamıyor)
4- navigasyonda bazı adresleri ararken harf bitiyor (özellikle köyler yok galiba) son iznimde bilmediğim bir köyü navigasyonda bulamadım

Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum

Ben İzmir'de Gaziemir ilçesinde bulunan Ermat Renault Yetkili Servisinde görüştüm durumu.

Bildiğim kadar cevap vereyim.
1.soru. Araç çok yavaş hızlarda iken yol bilgisayarı çok düzgün hesaplayamıyor. Yaklaşık yol bilgisayarının gösterdiğinden %10 kadar fazla yakıt alır depomuz.
2.soru. Radyoda bir istasyonu dinliyorsunuz, o bölgeden uzaklaşınca o istasyonun yayınını alamaz olunca radyo aynı yayını farklı frekansta bulmaya çalışıyor. Bazen hata yapıyor. Örnek vereyim TRT FM dinlediğinizi var sayayım. Evden çıktınız, başka illere gittiniz geldiniz, frekanslar farklı bile olsa hep TRT FM dinlersiniz. Radyo bazen hatalı istasyonlar buluyor, genelde başarılı. AF özelliğini kapatırsanız istasyon değişimi olmaz.
3. soru. Sesli sistem maalesef çok başarısız, Google'e göre çok çok kötü.
4. soru. Navigasyon güncel değil, bazı köyler, çok büyük merkezler yok. Ben aracın navigasyonuna güvenmediğimden portatif navigasyon kullanıyorum çok başarılı.

Geri