Kadran arızası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crazydog
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok kafanı bozarsa sokedi komple iptal et direk barzolama bağlantı yap Toroslardaki gibi kafan rahat eder :D :D

Şaka bir yana sıkıntın direk soketten.En güzeli aslında hep yaşamak istediğim duygu
Basıpta 250 lerlen gittiğini anlamamak şarampole vurmak ilerlemek en güzeli :D

İsin gucun barzo style:) :)

Arkadasim ben 2 saatimo verip tesisatta panodan sensosre kadar olan kabloyu sil. bastan cekip custom soket yapip takip soket ustunude sicak silikon ile doldurdum. Zimba gibi oldu. Egrinme sakin kafa ile gir isi cozersin. Soket baglanti sasirirsanda aracin kontak acikken sensorun milini sarjli matkapa baglayip saga dogru cevirerek kadrani kontrol ederekten baglani kombinasyonlarini deneyebilirsin. Kolay gelsin

erenim süpersin....bende aracı aldığımda aynı sıkıntı mevcuttu...el yapımı bişiyler vardı ama çook dayanmadı maalesef:( bende söket aradım buldum(istersen yardımcı olurum) monte edip orjinaline çevrildi..45 tl de yeni okuyucu...yılan gibi orjinal oldu...2 senedir bi daha sıkıntı yaşamadım...tabi söyle bi durumda var eğer aracı çook sarstıysan yerinden oynamışta olabilir...ilk olarak bastırarak kontrol etmek daha iyi olabilir :D

erenim süpersin....bende aracı aldığımda aynı sıkıntı mevcuttu...el yapımı bişiyler vardı ama çook dayanmadı maalesef:( bende söket aradım buldum(istersen yardımcı olurum) monte edip orjinaline çevrildi..45 tl de yeni okuyucu...yılan gibi orjinal oldu...2 senedir bi daha sıkıntı yaşamadım...tabi söyle bi durumda var eğer aracı çook sarstıysan yerinden oynamışta olabilir...ilk olarak bastırarak kontrol etmek daha iyi olabilir :D

orj soket sanziman indirildiginde( benden once) bir sekilde hasat olmus. soket tek tek etrafi daralan makaronla tam izoleli ve sıkı sıkıya olacak sekilde 3 kabloyuda yaptim. cekince bile zor cikiyordu. sirf bosluk kalmasin su gormesin diye silikon doldurdum. orj su kepini gozum tutmadigindan. dahada ugrasmam kanka zaten:)

aynı arızayı bende yaşadım o soketten kaynaklı dogru teşhis ama ankaraya gittim geldim aracım km yapmamış gibi oldu tek sıkıntı kaçla gittigini bilmediginden radar riski :D :D

orj soket sanziman indirildiginde( benden once) bir sekilde hasat olmus. soket tek tek etrafi daralan makaronla tam izoleli ve sıkı sıkıya olacak sekilde 3 kabloyuda yaptim. cekince bile zor cikiyordu. sirf bosluk kalmasin su gormesin diye silikon doldurdum. orj su kepini gozum tutmadigindan. dahada ugrasmam kanka zaten:)
kardeşim biliyon sen bu işi yaaa :)

Arkadaşlar çok sağolun istanbula dönüp arabama bi kavuşim girişicem direkman :)

Bakırköy biz yokken rahat nefes alıyormuş :D

Geri