KADJAR
otomatık almayın
cam tavan da almayın
otomatık kalkıs vıtes gecıslerı sorunlu arac vıtesı buyuteyım kuculteyım beceremıyor .... balatalarda sorun yasama var yokusta kacırdı araba sallantı yapıor bayram sonrası servısteyım bısıler degısecek gıbıme gelıor uzunyol yakıt klımalı gıt gel 120/140 km arası 6,1 lt altına dusemedım
cam tavanda almayın istanbuldayım arabanın cam tavan ferah ısık alıyor fakat sıcak oluyor araya konan ıncecık perde camdan gelen sıcagı engellemıyor klıma ankara seyahatımde yetersız kaldı cam tavan ısıyı artırmıs durumda
düz vites alan ve sakın surus yapan her kes memnun .... qasqaı alan arkadaslarımda memnun otomatık vıteslerde sorun hıc yok
kadjar sorunları artık servıslerde ıtınalı ve bılınclı sekılde ele alınmaya basladı bundan emınım youtube yukledıgım vıdeolar 54 dünya ülkesınde ızlenmeye devam edıor ve her gecen gun ızlenme artmaya devam edıyor ...
sorun varsa çözüm olacaktır ...
daha iyi bir araç yapılabilirmiydi evet aynı yakıt tuketiminde araç varmı evet ... 2017 yılı içinde gelecek olan seat ve volvo xc40 suv ve 2017 sonlarında 1 2 markanında ek yenı suv cıkarması kadjarı cok rahatsız edecektır
seat ateca 2017 bası
https://www.youtube.com/watch?v=N2AjfHWsvkM
seat20v20 2017 içi net değil
https://www.youtube.com/watch?v=c7ey0UKLjS4
volvo xc40 2017 içi net değil
https://www.youtube.com/watch?v=Z0v6_lmC-uE
olay su bence bize soylenen her seyı kabul ederek beklemek bıraz can sıkıcı ben 120 bın tl odeyerek araba alacagım ve bu aracta
1/yazılım hatası olacak ve kronık olacak ....
2/on cam su alacak kronık olacak ....
3/otomatık vıtes tıttretecek vs kronık olacak ....
4/on cam fitil cıkacak ses yapacak vs kronık olacak
5/topraklama şasi kabloları duzgun monte edılmeyecek ve vidalar değişecek buze ses ugultuların elektronık hataların buyuk sebebı budur ...
nerde kalite kontrol nerde üretim şefi nerde yonetim nerde buyuk reno biz yaparız millet alır neden az yakan motor var hangi arabaya koysak satıyor mantığımıdır arkadaşlar
ben 3 ayımı servise ve müşteri hizmetlerine derdimi anlatmakla geçirdim sonuc aracta sorun yok her sey normal dendi ...
şu an gelinen nokta sizi magdur ettik kusura bakmayın sizin için ne yapabiliriz =???????
her marka araçta sorun yaşanır her model arabada problem olur ama sorunlara yaklaşım ve çözüm üretme şekli
1 proffosyonel ekip tarafından yapılır
2 bilinçli teknik ekiple beraber organize edilir
3 fabrika mühendislik verileri işlenir incelenir çözüm sonuca ulaşılır
4 müşteriye bir kahve ısmarlanır araçtaki sorun giderilir müşteri memnun edilir
git gel konya 6 saat yapılmaz yapılmamalı çözemiyoruz aracın dilinden anlamıyoruz demektense araçta sorun yok demeyi tercih eden sistem bu aracı rezil rüsva etmiştir ....
şimdi ilgi alaka vs ile toparlamaktadır toparlamaya çalışmaktadır
aynı hatayı talismanda yapmazlar umarım
satılan araç çitası bir level yukarı cıktı audi ww mercedes musterisi ile tanıstı reno ve yenilenme yolunda hızla devam edıyor bazı servisler bu duruma hazır bazıları hala sanayi ustası mantıgı ıle coook uzaklarda .....
bu son reno aracım olacaktır her kese saygı ve sevgılerımle