Sanırım bu bütün kadjarlarda var
Bu sayfayı ziaret edenleri KADJAR'dan vazgecıreceğiz bu gidişle![]()
Benim iç dikiz aynasında titreme falan hiç yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanırım bu bütün kadjarlarda var
Bu sayfayı ziaret edenleri KADJAR'dan vazgecıreceğiz bu gidişle![]()
bir keresinde seyir halindeyken sanırım 360 sensörü takılı kaldı devamlı bir ötme sesi başladı 5 dk sonra eve vardığımda stop start yaptım sustu
bir keresinde seyir halindeyken sanırım 360 sensörü takılı kaldı devamlı bir ötme sesi başladı 5 dk sonra eve vardığımda stop start yaptım sustu
Ben de iç dikiz aynasını beğenmedim. Sıfır asfaltta gittiğimde dahi ayna titreme (çok ince bir titreme) yaptığı için arkadaki aracın tersten olsa dahi plakasındaki harfler okunmuyor, Şoförü seçilmiyor.
Pazartesi servise götürücem ben ne olduğunu bilsem kafama takılmıcak uyuz etti beni birkezde motor hasar riski çıktı onu önemsemedim cunku renaultun bazı araçlarında bunu yapıyor audiden sonra ilk defa renault aldım umarım pişman olmamBenimde basima geldi kesildi onemsemedim sonrada. Sanirim forumda 2 3 kullanicinin basinada geldi
Sent from my iPhone using Tapatalk
360 derece sensörlerdir. Önemli değil. Hassas bir araç olduğu içindir. Kapatıp geri vitese takınca geçerArkadaşlar merhaba bende 2 hafta önce kadjar sahibi olup aranıza katıldım bugün e5 te 20-30km ile seyir halinda giderken aracın sol tarafında bir ses gelmehe başladı radyo sandım en başta sağa çektim stop ettim aracı ses hala devam etti sensör sesine benziyordu ama anlıyamadım kafama takıldı böyle bir olay başına gelmiş arkadaşlarım var mı ?
Pazartesi servise götürücem ben ne olduğunu bilsem kafama takılmıcak uyuz etti beni birkezde motor hasar riski çıktı onu önemsemedim cunku renaultun bazı araçlarında bunu yapıyor audiden sonra ilk defa renault aldım umarım pişman olmam