Arkadaşlar Merhaba,
Benim aracım 2016 Kadjar 1.5 dci manuel vites, panaromik camlı. Aracı 2.5 aydır kullanıyorum. İlginç sorunlarla karşılaştım fakat çok önemsemedim. Özellikle yokuş aşağı arada arıza lambası yakması çok ilginç. Aşağıdaki problemlerle karşılaşığ çözüm bulan varsa bilgilendirebilir misiniz?
1-Bluetooth Samsung telefonumla eşleşmiyor, daha önce eşleşiyordu, neredeyse bir ay böyle kullandırm fakat son telefon güncellemelerinden sonra her 3 saniyede bir bağlanıp kopuyor. I-phone'umla denedim sorun yok, çalışıyor.
2-Manual vites yüke binince devamlı hareketli, özellikle 3-4-5-6 viteslerde elim viteste olursa bariz hareket ettiğini hissediyorssun.
3-Daha önce farketmediğim bir sorun ortaya çıktı, 150-160 km üzerinde cam tavan ile ön cam üst tarafı birleşiminden geldiğini tahmin ettiğim insanı rahatsız edecek kadar yükseklikte ses gelmekte. Form da üst lastik fitilden geldiğini öğrendim, belki panoramik cam yağmur suyu kanalları tıkalı olabilir mi diye dişünüyorum. Bilgisi olan var mı?
4-En ilginç arıza ise genelde yokuş aşağı giderken,araba gazda değilken, bir saniyeliğine sarı (yada amber) sesli olarak arıza lambası yanıp sönüyor, ekranda Start&Stop devrede yazıyor. Birkere de start&stop kapalıyken yaptı. Toplamada 7-8 kere bu arızayı gördüm. Bilgisi olan var mıdır?
ekranda Start&Stop devrede yazıyor. Birkere de start&stop kapalıyken yaptı. Toplamada 7-8 kere bu arızayı gördüm. Bilgisi olan var mıdır?
110 otomatıkfull aracım bu olay bendede oluyordu servis şase kablolarını inceledi düzeltmeler yaptı bayadır gormedim
telefon androıd ler için yazılım var rlin e onu guncelletın baglantı kopma ses sorunlarında ıyıleşme var
bu kadjar cep telefonu gıbı oldu hep dert hep sorun