valla hocam ben 1.2 ıkon muson paketlisini aldım ama henüz çok yeni yakıt durumundan bilgi veremem ama çekişi konforu ve yol tutuşu olarak gerçekten çok memnun olduğumu söyleyebilirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla hocam ben 1.2 ıkon muson paketlisini aldım ama henüz çok yeni yakıt durumundan bilgi veremem ama çekişi konforu ve yol tutuşu olarak gerçekten çok memnun olduğumu söyleyebilirim.
5.2 5.7 arasina duser tahminim benim arac o civarlarda geziyor. 4000 km deyim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Umarm bende o rakamları görürüm 9.1 ciddi anlamda yüksek. Sizin ilk zamanlar yakıt ortalaması kaçtı hiç dikkat ettinizmi ?
Bayiden aldigimda 6.8 falandi. Ertesi gun istanbuldan antalyaya uzun yola ciktim 4.1 e dustu. 50 kmdeydi arac uzun yola cikinca.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben bayiden aldığımda 16lt görünüyordu
hiç uzun yola çıkamadım.
Şu an 6.4lt ve 420 km deyim.
Benim araç 3.400 civarında hala 9.1 gösteriyor. Siz böyle söyleyince bir sorunmu var diye düşünmeye başladım. Pazar günü Ankaradan İzmire git gel yapacam ozamanda 9 ları görürsem servis yolu gözüktü demektir.
Benim araç 3.400 civarında hala 9.1 gösteriyor. Siz böyle söyleyince bir sorunmu var diye düşünmeye başladım. Pazar günü Ankaradan İzmire git gel yapacam ozamanda 9 ları görürsem servis yolu gözüktü demektir.