Kadjar taban izolasyon

Merak ediyorum bu aracla ayni alt yapiyi kullanan quashai de durum nedir bence qq de varsa bu putur katmani bize atilmis ciddi bir kaziktir

Bir tane qq bulup bakalım eğer uygulama var bunda yoksa bununla ilgili renaulta artık birşey mı yazarız ne yaparız araştırmak lazım

En kral pütür 40 YTL kutusu . Bir araca 8-10 tane gider . Buna göre fiyatlandırmanı yapın SAYGILAR .

Sorun fiyatida degil fabrikasinda arac tertemiz ciplak sase varken atiloyor bu meret simdi araci lifte cekip baksan egzosu koruma plaklari salincaklari tesisati tampon plaklari karteri en az yuz parcasini sen sokup yagdan arindirip attorabilecek usta bulursan o zaman sen kusursuz oldu dersin neyse uzatmayayim yenisini alincaya kadar en iyisi bu

Durum nedir şimdi,

gelişme var mi?

Pütür malzeme atmanin, 2 ay araci 3000 km kullanmişiz bir faydasi olur mu?

İmkaniniz varsa iyice temizletip attirin eger uzun sure kullanacaksaniz ama 3 yil kullanir satarim derseniz takdir sizin

QQ'de de taban izolasyon yok.

hocam ben kartal asf den aldım .bana bu konuda kampanya olduğunu soyledıler.totalınde alt ses ızalasyonu motor koruma koltuk koruma toplamında 800 tl ye yaptılar.

Merhaba Arkadaşlar taban izolasyonun gerekli olduğunu şahsımca düşünmüyorum suv ve arazi tarzı araçların fabrikasyon taban kaplaması üretim standartlarına göre diğer araçlardan farklıdır,paranızı boşa harcamayın saygılar.

Geri