Kadjar Güncel yazılım

arif_aydin

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar;
2015 model Icon donanım seviyesinde Kadjar aldım. Forumu çok kurcaladım neler eksik neler yapılabilir araştırdım. Ancak aracın güncel yazılım bilgisini görebileceğimiz bir post göremedim. Bu araçlarda (R-link sistemi değil aracın kendi yazılımı) yazılımın versiyonunu nereden öğrenebiliriz? Güncel versiyon hangisidir güncelleme yaptırmayı öneriyor musunuz? Kumandadan cam ve ayna kapatma modulü almayı ciddi ciddi düşünüyorum çünki aracı stop edip kapısını açtıktan sonra aracı tekrar çalıştırmadan camları kapatamıyorum. Bu sistemin de olumsuz bir yanları varsa onuda öğrenmek isterim.
Teşekkürler şimdiden...

camları kapatmak için sadece kartı da takıp yapabilirsiniz çalıştırmadan. aracın kendi yazılımı için servise danışabilirsiniz. aracınız hayırlı olsun. alırken servise falan sokmadınız mı expertiz için ordan belki öğrenebilirdiniz .

Alım il dışında olduğu için ben de kadjar gibi son kasa bir araçta otomatik kapatma gibi bir sistemin eksik olabilecek olduğunu aklıma getirmediğimden servise aracın servis geçmişinden başka birşey sormak aklıma gelmedi.

kartın kapı kapatma tuşuna 2 kere basınca camlar kapanıyor..müşterimin aracında böyle bi özellik var..eğer paketlere göre değişmiyorsa tabi..

Aracı çalıştırmadan tüm kapıları kapatıp kontağı açın ve camınızı kapatın. Aracı çalıştırmanıza gerek yok.

Geri