Kadjar Fiyat Artışı

1.5 dci edc otomatik
İcon
Panorama tavan

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
19" jant

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Aracı Kasım da teslim aldım. Sanırım yeni üretimi bekleseydim bu bozuk para gözü, otomatik kapanan yanaynalar olacaktı ama diğer özellikler bende de var. Tabela okuma çalışıyor, trim sesi hiç yok. Rüzgar sesi az ve pütür koruma var belki o yüzden yol sesi yok. Benim derdim daha önemli konular başında da EDC geliyor... Bu arada ben çok iyi fiyata almışım gibi geldi :)
 
siz kaça ne aldınız ?
 
Ne kadara aldınız Kasım ayinda hocam. Tam olarak tarih nedir? Ekim sonunda kadjar dizel otomatik icon almaya niyetlendim. Ekim sonu fiyatı, kasım başı fiyatı ve kasim 15 artışı ile 3 ayrı fiyatı gordum yirmi gün içinde. Birde kasım sonu otv artışı geçerli oldu. Kısaca yaklasik bir ay içinde 4 farklı fiyat gordum ben. :) Açıkçası otv nin yılbaşından sonra geçerli olacağını dusunuyordum ben hep..

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
araç ilk çıktıgında ben icon edc 94 e almıştım, şimdi olmuş 106 bin daha buna yeni ötv de eklenecek.. peh pehhh.
 
Ben icon +panora +keşif +metalik boya ve stepne ile 31 ekim fatura kesimli aldım. Yani teslimat kasıma kaldı ama ekim ayı fiyatıyla alındı. 115000 tl
 
Arkadaş tam ötv nin açıklandığı gün Yeni Honda Civic sedan 1.6 cvt elegance fabrika çıkışlı LPG li otomatik aldı.Ortayı bularak ötv artışını paylaşmışlar.

Ama bugün şunu dedi aldığı aracın liste fiyatı 89500 dan 87000 ne düşmüş , aracı teslim almamıştı ne olacak beklemedeyim dedi.Yani fiyatlar yanlış olamaz oradaki fiyata satmak zorunda yoksa nitelikli aldatmaya girer.Honda da indirime gitmiş.Kur artışı ve ötv ye rağmen.

Kadjarı tam alma zamanı :) hem fiyat hem iyileştirme ve donanım olarak.
 
Son düzenleme:
Dün fiyat aldım Listeler doğru.

1.5dci Icon +Stepne +Metalik 98000Tl .Lastikler Michelin Primacy 3 dü .

Bugün son aralıkta zamlanacakmış ,Şimdi alıp fatura kestirilebiliyomuş.
 
Geri
Üst