Kadjar da Stepne sorunluymuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan awcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

awcu

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Geçtiğimiz cuma günü servise gittim pazarlık ta anlaştığım hali paspaslari almak için aracı servise çektiler ilk önce bilgisayara baglayacagiz dediler neden dedim kontrol edeceğiz dediler sonra ruhsatı istediler 15 dakika sonra Stepne hatalı Stepne yi degistirecegiz dediler değiştirdiler neden değiştiriniz dedim bazı seriler hatalı çıkmış dediler bilgisayara bagladinizmi dedim Hayır bağlamadik dediler işlemlerin yapıldığına dair imzayı nerede atacağım dedim imzaya gerek yok tamam işimiz bitti dediler acayip bişey oldu yetkili serviste Stepne değişiyor ama bu değişimi belgeleyen bir fatura vermiyorlar sonrada kendi kendime şüphelendim başka bişeyler mi oldu diye. Sizde aldığınız bayilere sorun belki sizinki de hatali olabilir

Birde hali paspaslari verdiler 1 aydır kullandığım kauçuk paspaslari aldılar niye alıyoruz dedim zimmetliymis başka arabadan almışlar tekrar ona koyacaklarmis kızdım ama onların seviyesine düşmedim ne yaparsanız yapın dedim.

Bana pek bu işte iyi izlenim bırakmadı hımm

Hangi servise gittiniz. Nerde yaşandı. Amma tuhaf olmuş sanki birşeyden şüphelenmişlerde ona bakmışlar . Bide paspasları almaları doğal değil zaten onları her araca yetecek şekilde üretiliyor. Halı olanlar ise özel herkese vermeyebilirler birşey var ama çözemedim.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla kardeşim seviye filan anlamam ama bu hareketi bana yapsalar kavga sebebidir benim için.

İlginç !

Banada çok ilginç geldi sonradan niye aracın başında beklemedim diye pişman oldum ama işiten geçti yarın renault musteri hizmetlerine bu olayı bildirmeyi düşünüyorum

Arkadaslar bende bilerek aldim arac daha yeni eksikleri cikacak bunu kabullendik ama renault sorunlarla ilgili geri donusler yapacaktir clio 4 umdede benzer durumlar yasadim ama hic ugrastirmadan sorunlarimi cozmuslerdi size onerim garanti suresince aracinizi iyi dinleyin inceleyin

Ya sıkıntı olmaz ne olacak. Bu arada bana direkt halı paspas verdiler belkide aracın normali halidır. Çünkü ekstradan istediğim bişey değildi. Stepne işine gelince ilginç ama bi sıkıntı olduğunuda düşünmüyorum. Biz araç sahipleri bu tür şeylerde işkilleriniriz ama aslında çok gereksiz ve sıradan işler olduğu için servistekiler öenmsemeden hallediyor.

Geri