Kadjar - Apple carplay uyumlu R-link2

Benim merak ettiğim bir başka durum var. Herkes her yerde Carplay olmayan RLink2 leri yazilim ile carplay olur mu diye soruyor. Peki 2.xx versiyon R Link uniteyi söküp yerine 3.x çıkma bir unite taksak da olmuyor mu bu iş?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim merak ettiğim bir başka durum var. Herkes her yerde Carplay olmayan RLink2 leri yazilim ile carplay olur mu diye soruyor. Peki 2.xx versiyon R Link uniteyi söküp yerine 3.x çıkma bir unite taksak da olmuyor mu bu iş?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teoride olur ama denemek lazim.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2015 benim araç, yazılımla açılıyor fakat bi tek android auto aktif oluyor, apple car playin aktif olması için vitesin oradaki usb portların değişmesi gerekiyor.

2015 benim araç, yazılımla açılıyor fakat bi tek android auto aktif oluyor, apple car playin aktif olması için vitesin oradaki usb portların değişmesi gerekiyor.
android için yazılımsal açıldı mı sizinki

ARkadaşlar harita güncellemesi yapan var mı? Renault'un sitesinden indirip güncelledim ancak hala Osmangazi köprüsü vs. yok

ARkadaşlar harita güncellemesi yapan var mı? Renault'un sitesinden indirip güncelledim ancak hala Osmangazi köprüsü vs. yok
R link 2 versiyonunuz kaç?Aracınız kaç model?

ali.can

servisin söylediği bu şekildeydi. yeni yazılım gelecekmiş servislere.

Aracım 2015 model.
Renault bana ücretsiz harita güncelleme tanımladı.2017.12 son haritasını aracıma yükledim.
Daha 260 günüm var,eğer bu süre içerisinde daha güncel bir harita yayınlanırsa onuda yükleyebilirim.

Geri