Kadjar - Apple carplay uyumlu R-link2

Hayırlı olsun.

Çok önemli ve kullanışlı bir özellik keşke bizde de olsa. Bu arada servis teknik elemanlarla konuştuğumuz da da görüyoruz ki hakkaten çok bilgi eksikliği var. Yani elbette mekanik bilgileri yğksek fakat artık bu araçlar için bilgi teknolojilerine de hakim olmak gerekiyor. Sadece elindeki bilgisayarı araca bağlayıp hata mesajlarını okumak ve sıfırlamak yeterli değil.

Car play, Tabela okuma, canlı trafik bilgisi, seyir hakinde video izleme, motor ses deÄŸiÅŸimi hareket halinde video ve bir çok farklı gizli menüleri aktif etmek isteyen 5438189773 den ulaÅŸabilir.
Kadjarda tabela okuma açabildiniz mi hiç?
Ben açamadım da!

Tabela okuma her kadjarda aktif olmuyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2015 model araçların beyininde car play ve android auto sistemi var ama gelin görünki sürümü 3.3 yapmadan bunları aktif etsenizde bir işe yaramıyor.

hundai ve Ford bile 2015 model araçlarına carplay ve android auto yüklüyor.

Reno Kadjar son RENO aracım olacak.

Nissan çakması, sorunları neredeyse aynı olan QQ'dan KAdjar'ı üretip SUV piyasasını aklı sıra ele geçirecekti ama yemedi. Şimdide Skoda Karoq geliyor.

Reno, Nissan ile girdiği ortaklıkta Kadjar gibi bir aracı QQ altyapısı ile üreterek en büyük hatayı yaptı. Hem donanımdan çaldı hem de Nissan QQ da ne kadar arızalı sorunlu kısım varsa araca bunları taşıdı.

Reno tam bir fiyasko ile SUV segmentıne girerken buradan artık batarmı cıkar mı? göreceğiz.

Kadjar ise bu birlikteliğin eksik doğmuş tatlı çocuğu oldu. 1.5dci edc olmasa ne alırım ne de yüzüne bakarım...

Yakin zamanda 3.3 surum güncellemesi geliyor. Car play aktif olurmu bilmem. 2015 de araci bana satarken car play olmadigini bildigim icin fazla dert etmiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

benim aracımda carplay var.

dikkat edilmesi gerekenler
1-iphone ayarlarından carplayi aktif etmek
2-araca usb kablo ile bağlanmak
3-eğer hala olmuyorsa araçın ekranını on-off tuşu ile 10 saniye basılı tutup resetlemek.

yalnız ben carplayi pek elzem olarak görmüyorum. siri hariç büyük faydası yok. apple map zaten kullanışlı değil, spotify vs zaten carplay olmadan da kullanılıyor. ben açıkcası carplayi olduğu halde kullanmıyorum.

benim aracımda carplay var.

dikkat edilmesi gerekenler
1-iphone ayarlarından carplayi aktif etmek
2-araca usb kablo ile bağlanmak
3-eğer hala olmuyorsa araçın ekranını on-off tuşu ile 10 saniye basılı tutup resetlemek.

yalnız ben carplayi pek elzem olarak görmüyorum. siri hariç büyük faydası yok. apple map zaten kullanışlı değil, spotify vs zaten carplay olmadan da kullanılıyor. ben açıkcası carplayi olduğu halde kullanmıyorum.

yani nedir yani dimi..olsa ne olur olmasa ne olur..

2017 icon megane kullanan var mı acaba apple car play android auto desteği hakkında bilgi alacaktım ?

Geri