Kadjar 1.5 dci Manuel Panoroma 19' Jant Yada QASHQAI Karar Aşaması

Kadjar mı QASQAI Mİ

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Arakadaşlar, kadjar icon donanım qq skypack'a göre daha avantajlı. qq skypack'ta cam tavan standart ama parçalı deri koltuk, navigasyon, geri görüş kamerası, bi led farlar nerede? Kadjarda cam tavan opsiyon 3000tl ekstra ödemeyle alınıyor, fakat qq skypack ise navigasyon geri görüş kamarası 3000tl ekstra ile alınıyor.

qq skypack 1.5 dci manuel liste fiyatı 97390tl Nissan kdv bizden kampanyası yapmış bu donanım qq için 6947tl indirim yapıyor. Sonuç olarak 97.390-6.947=90.443tl oluyor. Kadjar icon donanım 1.5 dci ise liste fiyatı 85.550tl. Bu fiyata metalik renk +1000tl ve +350tl stepne ilave edildiği zaman Kadjarın fiyatı 86.900tl oluyor. qq renk farkı alıyor mu bilmiyorum. Yukarıdaki yaptığım hesap liste fiyatları ve kampanya dahilinde hesaplamalardır. Bayiler ekstra ne kadar indirim yapıyor bilmiyorum. Naçizane fikrim kadjarın daha avantajlı olduğu yönünde.
Evet hocam kadjar opsiyon versiyon olarak karşılaştırma yaparsak kadjar çok daha avantajlı
Bi led farlar bile baya maliyet söz konusu

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba,
1,5 dci 110 hp icon kadjar almak icin bekliyorum. Sorum, Aralık ayı fiyatlarında bu modelde 2000 tl indirim yapıldı. Ben aracımı daha teslim almadım. Araç gec kaldı. Renault'un kadjar finans desteginden 30 Kasım'da faydalanmıştım. Paranin geri kalanın cogunu firmaya aktardım. Araç soz verilen tarihte gelmeyince son 5000 tl bloke etmiştim. Sizce Renault'dan bu 2000 tl lik liste indiriminin benim aracıma yansıtılmasını talep etmelimiyim.

Teşekkürler

Hocam 2000 tl indirim talep ediniz ne kadara aldınız kadjari bende 1.5 Manuel icon bakıyorum panorama 19 jant

Sonuçta az değil ve bu sizin hakkınız bence

Bugün yeni fiyat aldim kafa iyice karisti[emoji38]

1.2 touch otomatik klima yağmur sensörü park sensörü fiyat 73.000 şimdi ben fazla km yamiyorum yılda en fazla 10.000 km arada icon ile 17.000 fark var değerli sizce

Artıları icon paketin
Dizel
Panoromik tavan
Led farlar
R link 2
Krom kaplamalar tavan bari
18 jantlar
Vs vs vs...

Ne dersiniz bu farklar için 17000 tl çokmu

Birde dizel kullanan arkadaşlar
Bakım vs dahaki çok. ..

Kullanan arkadaşlar bir yardımcı olursa sevinirim
İyi pazarlar

Zaten araci gosteren bu saydiginiz opsiyonlar, ust segment gecmek istiyorsaniz bunlar olmali ve hissettirmeli. Bunlar yoksa bence cliodan devam edin :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugün benzinli için tekrar fiyat aldim

1.2 touch musun ve macera paket titanyum gri 72.000 tl nasıl sizce

Arkadaşlar,

araç alırken bayının gazına gelıp zarar etmeyın...

ben kadjarı ağustos ayında aldım ve elımde olan aracı pıyasanın 5000 tl altına verdım :(

neymiş zam gelecekmiş, ama ne oldu 4000 tl zam geldi 2000 tl indirim, sonucta zarar eden ben oldum , aceleciliğim ve bayılerın ZAM ZAM zırvaları yüzünden...

Bu araç daha yenı cıktı senesı dolmadan 4000 zam yaptılar ve 2000 geri cektıler, siz o 2000 tl yıde onlara ındırtırsınız...

Ben aldığımda araç 94.900 TL idi (icon 1.5dci edc extra paketler yok, ( m.boya ve stepne dahil)) şu anda araç 98.900 tl gibi bir rakam ama 2000 iniyorlar...

bu araç bir seneye kadar cok ciddi zam yemeyecek, satış rakamları iyi olsun ortalıkta artsın o zaman işte qq fiyatına yaklaşır hatta geçebilir...

Arkadaşlar,

araç alırken bayının gazına gelıp zarar etmeyın...

ben kadjarı ağustos ayında aldım ve elımde olan aracı pıyasanın 5000 tl altına verdım :(

neymiş zam gelecekmiş, ama ne oldu 4000 tl zam geldi 2000 tl indirim, sonucta zarar eden ben oldum , aceleciliğim ve bayılerın ZAM ZAM zırvaları yüzünden...

Bu araç daha yenı cıktı senesı dolmadan 4000 zam yaptılar ve 2000 geri cektıler, siz o 2000 tl yıde onlara ındırtırsınız...

Ben aldığımda araç 94.900 TL idi (icon 1.5dci edc extra paketler yok, ( m.boya ve stepne dahil)) şu anda araç 98.900 tl gibi bir rakam ama 2000 iniyorlar...

bu araç bir seneye kadar cok ciddi zam yemeyecek, satış rakamları iyi olsun ortalıkta artsın o zaman işte qq fiyatına yaklaşır hatta geçebilir...

katılıyorum sıze bayııler hep farklı fıyatlar verıyor kıme ınancagımızı sasırdık anadolu yakasında sormagım bayıı kalmadı ozellıkle 1.5 dci manuel ıcon modelını yok yok olsada ıyı fıyat veren yok!!! işin aslı beklesek 2016 zam gelcek bılıyorum ama ne kadar gelır bılemem

şimdi benzınlı arac bakıyorum sırf dızel pahalı dıye

Bugün benzinli için tekrar fiyat aldim

1.2 touch musun ve macera paket titanyum gri 72.000 tl nasıl sizce

Yıllık kaç km yapıyorsunuz yapın dizelle arada 7500tl fark var ve buna değer çünkü satarkende pahalıya satıyorsunuz ve 2.elde bile dizel terci sebebi.

Benzinli alınca önce az km yapıcam fazla vermeye gerek yok diye başlarsın ,sonra benzini az yakıyor ama çok pahalı dersin sonra LPG arayışı ,bende böyle olmuştu.LPG ye Bu motorlar için 3000Tl vermeniz gerek.Fark daha da azalıcak.

Kardeşim benim sana tavsiyem sen donanımı da seviyosun :) Biraz daha sıkıştır 1.5dci icon metalik renk baz donanım al touch alırsan sonra ekran arama telaşı ,krom kaplama arayışları başlar :) Dizel al sıklırsan satmanda kolay olur.Ama touch alırsanda bence tercihin dizelden yana olsun.Aslında benzinli dizelden sessiz ,titreşimsiz ,seri ama benzin pahalı :)

Yıllık kaç km yapıyorsunuz yapın dizelle arada 7500tl fark var ve buna değer çünkü satarkende pahalıya satıyorsunuz ve 2.elde bile dizel terci sebebi.

Benzinli alınca önce az km yapıcam fazla vermeye gerek yok diye başlarsın ,sonra benzini az yakıyor ama çok pahalı dersin sonra LPG arayışı ,bende böyle olmuştu.LPG ye Bu motorlar için 3000Tl vermeniz gerek.Fark daha da azalıcak.

Kardeşim benim sana tavsiyem sen donanımı da seviyosun :) Biraz daha sıkıştır 1.5dci icon metalik renk baz donanım al touch alırsan sonra ekran arama telaşı ,krom kaplama arayışları başlar :) Dizel al sıklırsan satmanda kolay olur.Ama touch alırsanda bence tercihin dizelden yana olsun.Aslında benzinli dizelden sessiz ,titreşimsiz ,seri ama benzin pahalı :)

tessekkurler hocam cevap ıcın
eskı aracım 1.2 clıoydu aslında yakıt konusunda cok benı yormadı 2.5 yılda 16000 km yapmısım dızel olsaydı bu 26000 km olurdu herhalde dızel olunca daha fazla gezıcem dıyıp hadı en fazla bu olur...

bu aracta ıcon ve touch var baska secenek yok bırtane kırmızı buldum ıcon 89.000 tl panoroma 17 jantlı en son bu olur dedıler ama dahada ındırmeye calıscam...

aksesuar konusunda haklısın dıger aracta kolcaktı krom kaplama cam fılmı vs derken 3000 tl harcamıstım bu tur seylere...
bıraz sıkıstıryım dıyorsun ılerde ne kadar zarar ederım sonucta 90 bın tl lık bır arac ılerde 2 3 sene sonra 60 bın 70 bın tlyemı satılcak ıkıncı ellerı bılemedım :(

Geri