Kadjar 1.5 dci Manuel Panoroma 19' Jant Yada QASHQAI Karar Aşaması

Kadjar mı QASQAI Mİ

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Bencede kadjar Bugün cosmo mavi icon aracımı teslim aldım. Araç çoookkkkk güzel. Tavsiye ederim.
Hayırlı olsun EDC mi manuel mi acaba

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayırlı olsun, ne kadar mal oldu hangi serisi acaba, bu arada avatarınızı değiştirirsibiz artık :)

Tesekkurler arac
1.5 dci 110 hp icin manuel cosmo mavi arac geldiginde 6 km idi.suanda 65 km de Otv indiriminden aldigim icin 61 bin tlye geldi. Ama arac tek kelimeyle harika bazi eksiklikler disinda araci kilitleyince camlar kapanmiyor. Aynalar sadece icten katlaniyor. Cam dugmeleri isikli degil sadece surucu cami dugmesi isikli birde depoyu fulledim depodan mazot sesi iceriye geliyor. Henuz cok inceleme sansim olmadi. Daha rlink in guncellemesini bile yapmadim. Kismetse sali gunu detayli bir sekilde bakacagim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni aracınız hayırlı olsun .Resimlerini bekliyoruz :)
Resimler en kisa zamanda burada elimde sadece plaka takilmadan cekilen resmi var
7e7aaa30ced041b34730389fca84a134.jpg

Bu arada arkadaşlar Araç fiyatları düşmüş 2000 tl liste fiyatı
2d06e8082bd38edd6c81bd0536b383b8.jpg

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tesekkurler arac
1.5 dci 110 hp icin manuel cosmo mavi arac geldiginde 6 km idi.suanda 65 km de Otv indiriminden aldigim icin 61 bin tlye geldi. Ama arac tek kelimeyle harika bazi eksiklikler disinda araci kilitleyince camlar kapanmiyor. Aynalar sadece icten katlaniyor. Cam dugmeleri isikli degil sadece surucu cami dugmesi isikli birde depoyu fulledim depodan mazot sesi iceriye geliyor. Henuz cok inceleme sansim olmadi. Daha rlink in guncellemesini bile yapmadim. Kismetse sali gunu detayli bir sekilde bakacagim.

EDC 1.5 fiyatı sordunuzmu karar aşamasında full dolu olarak( panaromik cam tavan vs.) ÖTV indirimli ?

buguün fıyat sordum aldıgımn fıyat 89.000 civarı fakat kredı secenklerı 1.39 dedı adam umus bunlaar vede arac yok ellerınde ...

bu renıonun fıyat polııtıkasını anlamıyorum...

halen karar asamasındayım sedef beyaz var ellerınde 19 jantlı panormalı 90.250
bırde 17 jantlı panoroma paketlı kırmızı var nasıl yapsam bılemedım 87.750
sizce hangısı ??

buguün fıyat sordum aldıgımn fıyat 89.000 civarı fakat kredı secenklerı 1.39 dedı adam umus bunlaar vede arac yok ellerınde ...

sizce hangısı ??
bence 19 inç sedef beyazlısı :eyv

sizce hangısı ??

Beyazdaki 19 jantları Kırmızıya taksınlar Kırmızıyı al :) .Bu arada 17 jantta kötü durmuyor :eyv idamesi daha hesaplı , kış lastiğinde bile 19 ile 17 arası fark baya var.

17 " te konfor 19" e göre daha mı iyi ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri