Bencede kadjar Bugün cosmo mavi icon aracımı teslim aldım. Araç çoookkkkk güzel. Tavsiye ederim.
Yeni aracınız hayırlı olsun .Resimlerini bekliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bencede kadjar Bugün cosmo mavi icon aracımı teslim aldım. Araç çoookkkkk güzel. Tavsiye ederim.
Hayırlı olsun EDC mi manuel mi acabaBencede kadjar Bugün cosmo mavi icon aracımı teslim aldım. Araç çoookkkkk güzel. Tavsiye ederim.
hayırlı olsun, ne kadar mal oldu hangi serisi acaba, bu arada avatarınızı değiştirirsibiz artık
Resimler en kisa zamanda burada elimde sadece plaka takilmadan cekilen resmi varYeni aracınız hayırlı olsun .Resimlerini bekliyoruz
Tesekkurler arac
1.5 dci 110 hp icin manuel cosmo mavi arac geldiginde 6 km idi.suanda 65 km de Otv indiriminden aldigim icin 61 bin tlye geldi. Ama arac tek kelimeyle harika bazi eksiklikler disinda araci kilitleyince camlar kapanmiyor. Aynalar sadece icten katlaniyor. Cam dugmeleri isikli degil sadece surucu cami dugmesi isikli birde depoyu fulledim depodan mazot sesi iceriye geliyor. Henuz cok inceleme sansim olmadi. Daha rlink in guncellemesini bile yapmadim. Kismetse sali gunu detayli bir sekilde bakacagim.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bence 19 inç sedef beyazlısıbuguün fıyat sordum aldıgımn fıyat 89.000 civarı fakat kredı secenklerı 1.39 dedı adam umus bunlaar vede arac yok ellerınde ...
bu renıonun fıyat polııtıkasını anlamıyorum...
halen karar asamasındayım sedef beyaz var ellerınde 19 jantlı panormalı 90.250
bırde 17 jantlı panoroma paketlı kırmızı var nasıl yapsam bılemedım 87.750
sizce hangısı ??
buguün fıyat sordum aldıgımn fıyat 89.000 civarı fakat kredı secenklerı 1.39 dedı adam umus bunlaar vede arac yok ellerınde ...
bu renıonun fıyat polııtıkasını anlamıyorum...
halen karar asamasındayım sedef beyaz var ellerınde 19 jantlı panormalı 90.250
bırde 17 jantlı panoroma paketlı kırmızı var nasıl yapsam bılemedım 87.750
sizce hangısı ??