1.5 megane 2 dizel sedan 5.6 ortalama gösteriyor ama 240 kilometre yapıyorum 60 tl lik mazotla ortalama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba arkadaşlar megane 2 1.6 lpg aracımda ortalama tüketimde ş.içi 13 14 civarı geziyorum ş.dısı ise 10 dan aşağı düşmüyor normalmidir normal diyende var çok diyende bana fazla geliyor 50 liralık otogaz ile 120 km yapıyorum max sizin tüketimleriniz nedir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim aracımız da 12-13 civarı geziniyor şehir içi (Megane 2 Faz2 1.6 Lpg). Şehirler arası yolda 6.8-7 nin altına düşmüyor. Maksimum ise 8 litre civarını görüyor. Şu ana kadar lpg konusunda güzel bir ayar yapabilen ustaya hiç rastlamadım. Megane 2 deyince ustalar bir ayar çekip al oldu diyor ama sonradan yolda giderken bakıyorsun ki yine iyi değil. Olmaz ise sistemi söktürüp (10 senenin üstünde sistem ama çoğu parçası değişti ve en eskisi 1-1.5 senelik) atiker sistem taktırmayı düşünüyoruz. Şu aralar biraz ateş pahası ama biriktirip hallettireceğiz gibi.
Ekran gösterilen değer ile gerçekten harcanan LPG değeri aynı değil LPG de ne kadar harcadığını kendiniz hesaplamanız gerekiyor.
Nerede yaşıyorsunuz? İstanbul'da yaşıyorsanız LPG ile ilgili Ümraniye'de Candan Mühendislik var oraya gösterebilirsiniz hem bir bakım yaptırır hem de ayarları kontrol ettirirsiniz.
Yeni sistemler şuanda sanırım 2000-2500 TL civarı.
Candan Mühendisliği biliyorum. Atiker Gold'un uyumlu olduğunu duydum ve el emeğini felan da düşünecek olursanız 3000 den aşağı tutma ihtimali yok gibi Atiker Gold ile. Başka sistemler de önerme ihtimalleri var ama daha pahalı mı olur ucuz mu bilemiyorum. Ankara'da oturuyorum ve maalesef İstanbul'a şu sıra gidebilecek imkanım yok ne yazık ki