kablosuz şifre kırıcı TEMPRA :)

ya abı bu kadar ugrascagını bı vın alsaydın :D bu kadar malzeme kablo ugrasmazdın :D

bir örnekle soruna cevap vereyim....
mesela iki araba yarıştı diyelim gecince veya yarışınca bir haz bir duygu bir mutluluk heyecan oluşur dimi insanda :)

bu bir hobi aslında...

mesela iki araba yarıştı diyelim gecince veya yarışınca bir haz bir duygu bir mutluluk heyecan oluşur dimi insanda :)

bu bir hobi aslında...

Hobi olduğuna bende katılıyorum abi.
Mesela mavi boncuk filminde emel sayın zeki alasyaya diyor ki 'neden bu eski bozuk motorla uğraşıyorsun yenisi yok mu bunun?' O da diyor ki 'var ama pahalı,hem böyle uğraşmak daha güzel kendin bir şeyler yapıyorsun'
Ben anladım seni.

bu bir hobi aslında...

Yani şöyle birşey gidip başkalarının zekasıyla yapılan birşeyi almak hazıra konmak yerine kendinde yapabilmek başarabilmek daha mutlu edici birşey katılıyorum abi biz bilişimcilerin ruhunda var :)

Yani şöyle birşey gidip başkalarının zekasıyla yapılan birşeyi almak hazıra konmak yerine kendinde yapabilmek başarabilmek daha mutlu edici birşey katılıyorum abi biz bilişimcilerin ruhunda var :)

evet aynen topram :)
bilişi işi sürekli gelişiyor.. sürekli kendini yenilemen gerek :)

bu bir hobi aslında...

bende bılıyorum :D hobı dogru kendın yapmakta guzel:D ( yasal acıdan bakarsakta yanlış aman dıkkat abı )

bende bılıyorum :D hobı dogru kendın yapmakta guzel:D ( yasal acıdan bakarsakta yanlış aman dıkkat abı )

haklısın...... ama ne yaparsın.....

yarışmak tehlikelidir ama istek ve arzularına yenik düşüyor insan :):)

Tempra hacker arabasına dönmüş :D

İbrahim abi işi biliyor yav.:D

Geri