K&N Kutu içi Filtremiz Takıldı. ARL 55 MST

Hayırlı olsun. Bol çigerler..

bende Duster.1.5.dci için kutu içi düşünüyom, bilen-gören ve faydası varmı...:slc

arkadaşım 1.4 punto evoda kullanmıştı kutu içi k&n yakıtı düşürmüştü kış mevsiminde yazın aem'im açık hava filtresini kullandı basmaszan ses duymak için yakıtı düşürüyor...test edildi onaylandı ;)

​Hayırlı olsun Uğur. Araba rahat bir nefes alır şimdi

Abi deneme yaptınızmı nasıl + ları oldu

Alt devirlerde gaza yüklenince daha iyi toparlıyor demi, ses nasıl bende seste değişim olmadı...

Taktı bu da farkına:D daha iyi hava kışı sağlar seninki gibi 5000kmde bir değişmez normalde 100000kmde bir temizlenmesi gerekir (ama daha erken 10000km gibi temizlemek lazım) 1000000km kullanma garantisi var...:eyv

Seste bir değişme yok emmi
Zaten beklentimiz ses değildi.
Kutu içi filtreden Zaten ses alınmaz.

Abi deneme yaptınızmı nasıl + ları oldu

Daha 15 km yaptım. artık değişimi kullandıkça göreceğiz. şimdilik net konuşmak yanlış ama alt devirler iyileşti.

ses yoksa, performans da azsa, yakıtta ince artarsa, napim pers.filtreyı beya... ses yok görüntü yok hesabı... bi formulü vardır,çok bassan bu kez yakıt basar... abarth eksoza polis iş oluyo, napmalı ki... şöle kawasaki motorsiklet rölanti motor uğultusu tadında bi ses olsa...mahallede gencin birinde var ayar oluyom sesine... :soruıslık:slc

Maşallah :) Hayırlı olsun bol ciğerli günler :)

hayırlı olsun, nerden kaça temin ettiniz filtreyi? bende düşünüyorum fakat piyasada 160dan aşağıya bulamadım.

Geri