Joy Araç Krom Aksesuarlar

burakkorull

Kayıtlı Üye
35-İzmir
Merhaba arkadaşlar

alışveriş sitesinden tam takım krom kaplama aksesuar parçaları satın aldım fakat sadece düşündüren ön panjur çıtası nasıl takılacak?
sökülüyor mu yoksa üzerine mi direk yapışacak ? bir de yapıştırırken iyi olması için ne yapmak gerekli ?

teşekkürler

Merhaba arkadaşlar

alışveriş sitesinden tam takım krom kaplama aksesuar parçaları satın aldım fakat sadece düşündüren ön panjur çıtası nasıl takılacak?
sökülüyor mu yoksa üzerine mi direk yapışacak ? bir de yapıştırırken iyi olması için ne yapmak gerekli ?

teşekkürler

Benim gördüklerim hep panjurun üzerine yapıştırmış. Güzel tutması için yapışacak alanı iyi temizleyin mutlaka toz vs kalmamasına dikkat edin.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zamanında Ön panjur kromlarından bende almıştım okadar özenerek yapıştırmama rağmen 1sene zor durdu yapışkan özelliğini kaybetti uclarından kalkma yaptı. Gecen haftalarda sanayiden kendi üzerinde krom çıtası olan çıkma panjur aldım 60tl ye montajınıda kendim yaptım icon modellerdeki gibi çıtaları panjura yapıştırma değil tırnaklı sapa sağlam oldu tavsiye ederim

Hangi siteden ne marka aldınız. Bende düşünüyorum.

N11-intachrom diye bir fabrika var çok uygun fiyatta veriyor kargo oduyor ve ambalajlama super

uygulanacak zemin kesınlikle ıslak olmasın hatta nemli bile olmasın en ince zımpara ıle zımparala ve pürüssüz bır hale getirir isen daha sağlıklı olur kendin mi bantlı ürünler bilmiyorum ama değil ise mutlaka 3M bant kullan hatta az da silikon daha sağlam olmazını sağlar özellik ile yıkamalarda atmaması iin kenar ve uclara özen göster

cevabınız için teşekkür ederim evet kendim montajlıyacağım.arkası çift taraflı bant ile beraber geldi dedikleriniz uygulayacağım.hatta bir video çekmeyi düşünüyorum kanalım için başka kişilere de faydalı olabilir.

1 yapiştirmali olarak satilan var birde dişli olan oturtmali olan var sen hangisinden aldiysan dişliyse aracin uzerinde siyah olani cikarip krom olani takacaksin yapistirmaliysa siyahin uzerine cift tarafli bantla yapistircaksin ayrica birisi çıkmasini 60tl aldim demis n11 gibi sitelerden sahibindenden 30 40 tl ye çiftini alabilirsin

benim aldıklarım hepsi yapıştırma fön makinesi ile iyice ısıtarak yapıstırmak daha ıyı olacak dediler bende öyle yapacağım.

cevabınız için teşekkür ederim evet kendim montajlıyacağım.arkası çift taraflı bant ile beraber geldi dedikleriniz uygulayacağım.hatta bir video çekmeyi düşünüyorum kanalım için başka kişilere de faydalı olabilir.

Keşke etkingimize de katılım sağlaydıp youtube kanalın da paylaşım yapsanız

Geri