Joy 1.2 Kullanıcıları

ismo82

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşalar merhaba Ben ismail manisa da oturuyorum 1.2 Joy adı altın da konu göremedim onun için 1.2 Joy kullanıcılarının burada arçaları hakkında olumlu olumsuz düşüncelerini ve deneyimlerini toparlamak istedim...

Son düzenleme:
Merhaba 1.2 joy hoşgeldin :) Sanki biraz daha acsan konuyu isim , meslek aracla ilgili bilgi (yeni aldım su kmde vs gibi) vs gibi tanısmak daha kolay olur gibi yanlıs anlama ben bi garipsedim belkide bende sorun vardır.. keyifli forumlar

Merhaba 1.2 joy hoşgeldin :) Sanki biraz daha acsan konuyu isim , meslek aracla ilgili bilgi (yeni aldım su kmde vs gibi) vs gibi tanısmak daha kolay olur gibi yanlıs anlama ben bi garipsedim belkide bende sorun vardır.. keyifli forumlar
Merhaba ben İsmail manisa da oturuyorum siparişimi verdim 1.2 joy beyaz nasipse bu ay sonunda gelecek aracım gelince fotoları paylaşacağım...

Merhaba ben İsmail manisa da oturuyorum siparişimi verdim 1.2 joy beyaz nasipse bu ay sonunda gelecek aracım gelince fotoları paylaşacağım...

Hoş geldin İsmail kardeşim. Aracını teslim alırken dikkat edeceğin şeyler var onları forumdan okuyabilirsin. Keyifli paylaşımlar.:eyv

bende dün aracıma kavuştum :)

Hoş geldin İsmail kardeşim. Aracını teslim alırken dikkat edeceğin şeyler var onları forumdan okuyabilirsin. Keyifli paylaşımlar.:eyv
sağolasın kardeş en yoğunu paspas olarak gördüm:kahve

aramıza hoş geldiniz aracınız hayırlı olsun. :)

hoşgeldin.keyifli forumlar.

Allah sabır versin sağsalim kavuşursunuz inş şimdiden hayırlı olsun

Geri