JoKer twingomuzu aldik çok şükür..

Hayırlı olsun allah güle güle kullanmayı nasip etsin twingo gerçekten hastalıktır.

Hayırlı olsun

Hayırlı olsun bende böyle bir araç düşünüyorumda piyasaya pek hakşm değilim ne fiyata aldınız acaba

Twingo artık alınacak ekonomik araç olmaktan çıktı. Eskiden en kral twingo 12-13 bin tl iken şimdi 22bin isteyen var. 22 bine ne arabalar var twingodan önce. Ben 2008 de 9 alıp, 2012 de 11750 ye satmıştım. Üstünde de bi ton ekstrası vardı ( ön arka far stop, spor yay, yol bilgisayarı vs)

Valla biz twi yi keyif amacli aldik, biraz da hanim da araba surmeye baslasin ogrensin diye ama bu kadar baflanacamizi hesaba katmadik benim aracim 97 model ve orjinal kazasiz bir arac 110 bn km de 1.2 benzinli klimasi yok ustu acilmiyor gibi faktorlerden kaynakli 9500 10000 gibi bir rakama aldim ufak tefek masraf biraz da keyfe keder masraf ile arac su an 11bine fln gelmis oldu..Twingo su soralar acayip piyasa yapmis durumda 22 bin iateye denk gelmedim ama 15 16 isteyen var bunun ile birlikte 7 8 bine de var iyi arastirmak ve mutlaka bu aracin bilen birinden almak lazim

Samsung Edge ile gonderildi

Twingo Aşk'tır... :)

twingo-ask.webp

Tekrar hayırlı olsun . Rabbim kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah kanka

Hayırlısı olsun kardeşim, biz bir taraflarımızı yırtarken twingolar için kimse yüzüne bakmıyordu şimdi herkes de bir twingo sevdalısı ıslık

bu arada madem twingolar çoğalıyor geçen yaz izmir'de ortak yapılan etkinlik gibi ortak katılımlı organizasyonlar yapabilirsiniz.

mesela -> https://www.facebook.com/events/428040237406558/

Aynen abi inşallah olur öyle bir organizasyon

Geri