JETTA Gezinti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkay43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizim mahallede adam bacağım boyumda polo kullanıyor geçen arabanın yanından geçtim koltuk en önde olmalı galiba dedim :D hoş adamla muhabbetimiz yok yolda görüyorum sadece :)

yakinda kamyonet 4*4 le karsınızda olucam:D

beklemedeyiz usta duyarlı şöför :)

debriyaja yetişemeyenlerde var örneğin kadınlar kadın öndeki arabaya dokundura dokundura kalktı rampada böyle şeymi var bilmiyorsan çıkma trafiğe geçende kaldırımdaki mantarlara sürttü biri madem direksiyonu ne zaman çevireceğini bilmiyorsun hesap kitap bilmiyorsan sen de çıkma trafiğe sanmıyorum ısparta da o kadar fazla yoktur istanbul insanları bir alem :asabi
valla cinsiyet ayrımı yapmayalım ama genelde bayanlar coooooook var ole ayna kullanmaz sağa sola bakmaz :D lap lur serıtlere gırerler . allaha emanet gıdıyolar :D

valla cinsiyet ayrımı yapmayalım ama genelde bayanlar coooooook var ole ayna kullanmaz sağa sola bakmaz :D lap lur serıtlere gırerler . allaha emanet gıdıyolar :D

aynen erkeklerde de var ama geneli bayanlar hemen 1 km öteden araba görsünler nereye kaçacaklarını şaşırıyorlar :D tabi hepsine demiyorum geçen bir bayan gördüm daracık yere tek seferde kafasını soktu tabi arabası clio 3 tü ama yine de mağfiret yani yanaşmak için hamle yapsa da kafayı kurtardı

Geri