- Konuyu Başlatan
MaaşAllah Kardeşime
Yahu o nasil bir garaj oyle
İconcanımın R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 ile Gönderildi
neden öyIe dedin abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MaaşAllah Kardeşime
Yahu o nasil bir garaj oyle
İconcanımın R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 ile Gönderildi
bizim mahallede adam bacağım boyumda polo kullanıyor geçen arabanın yanından geçtim koltuk en önde olmalı galiba dedim hoş adamla muhabbetimiz yok yolda görüyorum sadece
Emeğine sağlık kardeşim
Duyarli Gençler Var Aramizda , Bu Davranişinin Herkeze Örnek Olmasi Dileğiyle Ayaği Debriyaja Yeten Kendini Şöfor Saniyor
Paylaşımına göstermiş olduğun davranışa göre güzel bir genç ve şöför geliyor 18 inde demekki RFC ye
valla cinsiyet ayrımı yapmayalım ama genelde bayanlar coooooook var ole ayna kullanmaz sağa sola bakmaz lap lur serıtlere gırerler . allaha emanet gıdıyolardebriyaja yetişemeyenlerde var örneğin kadınlar kadın öndeki arabaya dokundura dokundura kalktı rampada böyle şeymi var bilmiyorsan çıkma trafiğe geçende kaldırımdaki mantarlara sürttü biri madem direksiyonu ne zaman çevireceğini bilmiyorsun hesap kitap bilmiyorsan sen de çıkma trafiğe sanmıyorum ısparta da o kadar fazla yoktur istanbul insanları bir alem
valla cinsiyet ayrımı yapmayalım ama genelde bayanlar coooooook var ole ayna kullanmaz sağa sola bakmaz lap lur serıtlere gırerler . allaha emanet gıdıyolar