5 Şub 2013 #11 Onur Gönüllü RENAULT MAİS SERVİS DANIŞMANI, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ara 2012 Mesajlar 6,190 Tepkime puanı 517 Puanları 0 *USTA' Alıntı: Lastikleri patlacak kadar yük bindiğine göre ağırlık merkezinde ve ESP de sorunlar var bu araçta,bedava verseler binmem dermişim... Genişletmek için tıkla ... katılıyorum abi.
*USTA' Alıntı: Lastikleri patlacak kadar yük bindiğine göre ağırlık merkezinde ve ESP de sorunlar var bu araçta,bedava verseler binmem dermişim... Genişletmek için tıkla ... katılıyorum abi.
5 Şub 2013 #12 Murat Odabasi Murat ODABAŞI, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Ocak 2011 Mesajlar 568 Tepkime puanı 0 Puanları 0 *USTA' Alıntı: Lastikleri patlacak kadar yük bindiğine göre ağırlık merkezinde ve ESP de sorunlar var bu araçta,bedava verseler binmem dermişim... Genişletmek için tıkla ... Sonundaki uyarı çok iyi ya ))) Sizin ve ailenizin güvenliği için bu aracı almayın diyo ) 1997 model Mercedes A kasada aynı tehlikelere sahipmiş. Başka video bulamadım ama buda yeteri kadar açıklayıcı
*USTA' Alıntı: Lastikleri patlacak kadar yük bindiğine göre ağırlık merkezinde ve ESP de sorunlar var bu araçta,bedava verseler binmem dermişim... Genişletmek için tıkla ... Sonundaki uyarı çok iyi ya ))) Sizin ve ailenizin güvenliği için bu aracı almayın diyo ) 1997 model Mercedes A kasada aynı tehlikelere sahipmiş. Başka video bulamadım ama buda yeteri kadar açıklayıcı
5 Şub 2013 #13 karacan Taylan AYDIN Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Ara 2012 Mesajlar 2,700 Tepkime puanı 93 Puanları 0 bunca paraya daha fazlası beklenir, durum vahim. jeep oldum olası land rover'ın gerisinde kalmıştır zati
bunca paraya daha fazlası beklenir, durum vahim. jeep oldum olası land rover'ın gerisinde kalmıştır zati
5 Şub 2013 #14 excoupe Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Nis 2011 Mesajlar 1,183 Tepkime puanı 24 Puanları 0 96 97 cherokee ler tr ye şlkgeldiğinde herkes muzdaripdi bu araçla hız yapılmaz, araziye çıkılmaz dendi...ona rağmen hekes aldı...hala durum aynı
96 97 cherokee ler tr ye şlkgeldiğinde herkes muzdaripdi bu araçla hız yapılmaz, araziye çıkılmaz dendi...ona rağmen hekes aldı...hala durum aynı
28 Şub 2013 #15 kubılay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 312 Puanları 0 Yaş 39 Vallahi Çok Vahiimm