Jbl anfimi? Sound magus anfimi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan derici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi marka daha kaliteli

• Kullanılan toplam oy
    10
aynen katılıyorum.
sm yi yeni duydum bende. ne kullananı gördüm nede tanıdım.
aradığım ses tesisatı satan arkadaşta, sm yi tavsiye etmedi.

etmez tabi baktı ucuz fiyata kaliteli mal alıcaksın hemen pahalı fiyata fason mal satıcak size :eyv neyse abicim diyecegimi dedim ben sen en iyisi forwell al abi jblden iyidir :D

sattığın bir ürünün fanatikliğini yapman gayet normal kardeşim sana hak veriyorum.
ama göreceğin daha çok şey var.. :eyv

yok abi bıraktım artık o işi satmıyorum anfi wofer felan sadece alıcıyım satıcı degilim :D sattım 3 5 tane anfi mid karım oldu işte 3 5 kuruş sonra baktım kapıda odeme diye tutturuyor millet bende sermayesiz olmucak diye bıraktım satmıyorum :D

etmez tabi baktı ucuz fiyata kaliteli mal alıcaksın hemen pahalı fiyata fason mal satıcak size :eyv neyse abicim diyecegimi dedim ben sen en iyisi forwell al abi jblden iyidir :D

tavsiye etmeyen arkadaştan almadım zaten.
jbl i 2. el aldım.

Soundmagus nedir ya toplama ürünler satıyorlar bırakın kimse övemez. Diğer tarafta JBL gibi dünya devi var.

kardesim ne jamesonu ne forweli ne jbli ya :D jblin eski kalitesi yok artık mid takımlarının tveeterları 2 gunde komur oluyor jameson forwell fason merdiven altı mallar jamesonla sen simdi soundmagusu pıoneeri jblimi tutuyosun soundmagus sektörün yenilerinden ve en saglam markalarından biri jbin hangi woferı soundmagusun fy07 15 marka woferıyla eş deger yada pıoneerin hangi woferı fy07 15 le eş deger fiyatı 450 tl gücü 1500 rms 3000 watt kicker l7 den daha üstün daha güclü :eyv bence bi markaya odaklanmayı bırakın derim ben soundmagus m-acoustic m audio bu markalara bakın :eyv sektörün yenileri ve en iyileri. simdi kuracagım sistemde komple soundmagus kullanacagım woferından kablosuna midinden kapasitörüne kadar. ha bide sound magusun ürünlerini döseyen bi araç 2009daki ses ve görüntü fuarında 1. oldu kickeri jbli bilmem neyi geride bıraktı buda bi dip not kardesim :eyv

bu arada türkiyedeki en güclü ses sistemine sahip araç'tada sound magus'un midleri anfileri woferları var baska hiç bi markanın yok :D

bknz: Türkiye'nin En Güçlü Müzik Sistemine Sahip Aracı - Dailymotion videosu

Bilader kullandığın malın yorumunu yapmayı öğren önce..
Jameson mu kullandın ? Kullandında kötülüğünü gördüysen gel de deki ben kullandım durduk yere bozuldu alma de..

Ben kullandığım malın yorumunu yapıyorum jameson kullanıyorum yaklaşık 8 aydır tanıdığım 2 kişide aynı modeli kullanıyor 3 ümüzde bi sıkıntı görmedik..
İnternette pioneer ve daha nice markaların videoları var.. Sound maguslu sisteminide kur kalitesini görünce de ki çok iyiymiş.. internetteki videolara bakıp bu kaliteli bu kalitesiz diyemezsin amfi birazda şans işidir..

Bilader kullandığın malın yorumunu yapmayı öğren önce..
Jameson mu kullandın ? Kullandında kötülüğünü gördüysen gel de deki ben kullandım durduk yere bozuldu alma de..

Ben kullandığım malın yorumunu yapıyorum jameson kullanıyorum yaklaşık 8 aydır tanıdığım 2 kişide aynı modeli kullanıyor 3 ümüzde bi sıkıntı görmedik..
İnternette pioneer ve daha nice markaların videoları var.. Sound maguslu sisteminide kur kalitesini görünce de ki çok iyiymiş.. internetteki videolara bakıp bu kaliteli bu kalitesiz diyemezsin amfi birazda şans işidir..

jameson ne kardesim ne malı ne menşeili bi solesene ben san sölim çin malı merdiven altı fason mal hiç bir subwooferı tam güc beslemez hiç bir midi tam güc beslemez forwell jameson boschman vs. bunlar hep fason mallardır ben forwell almak gibi aptallık yaptım forwell jamesondan dahada iyidir bunuda tüm soundcular soler zaten ama aptallık diyorum cunku fason bi mal almısım hiç bir işe yaramaz kalitesi 0 ben yandım baskaları yanmasın diye kotulerim hatta kotulemem dogru olanı solerim :eyv jameson sen ben gibi çıtırdan ufaktan tesisat kurmak için baslangıc olarak fiyatı 140 150 tl diye aldıgımız sadece oyuncak prof olarak prof bile demiyim orta düzey olarak hiç bi işe yaramaz yaramaz yaramaz. ben soundmaguslu arabada gordum videoya bakmadan sölim adam 1500 watt fy 07 15 marka subwoofer takmıs dk1800 mono anfiyle beslemiş sadece 100 metre öteden bass ı evimde hissediyodum :eyv hangi bass bu kadar sallar bi sölesene tek olarak ? cünkü tek bir subwoofer yapıyor bunu ya kardesim siz gibi oyuncaklarla oynayın jamesonmus forwellmiş bilmem neymiş bunlar fason mallar tesisat tatmin etmemeye baslayınca bana hak verirsiniz :eyv hehehehe soundmagusla jamesonu forwelli bir tutuyor :D

bu arada elindeki jameson anfi 1 takım mid ve 1 adet 1000lik jbli besler hatta onlarıda tam güc beslemez :D banada diyorlardı alma malma diye dinlemedim aldım simdi ben yandım kimse yanmasın tesisata ne kadar param gittigini bilir cogu arkadasımız o yuzden derici agaya fason mallar dandik mallar tavsiye etmeyin almısken en iyisini alsın :eyv

ha son olarak JAMESON ANFİLER KOLAY KOLAY ISINMAZ ISINMA NEDENİNİDE ACIN İÇİNİ GÖRÜRSÜNÜZ BOMBOŞ Bİ TENEKE KUTUSU CÜNKÜ hehe güldügüme bakmayın çok ciddiyim acık bakın :eyv

Son düzenleme:
jameson ne kardesim ne malı ne menşeili bi solesene ben san sölim çin malı merdiven altı fason mal hiç bir subwooferı tam güc beslemez hiç bir midi tam güc beslemez forwell jameson boschman vs. bunlar hep fason mallardır ben forwell almak gibi aptallık yaptım forwell jamesondan dahada iyidir bunuda tüm soundcular soler zaten ama aptallık diyorum cunku fason bi mal almısım hiç bir işe yaramaz kalitesi 0 ben yandım baskaları yanmasın diye kotulerim hatta kotulemem dogru olanı solerim :eyv jameson sen ben gibi çıtırdan ufaktan tesisat kurmak için baslangıc olarak fiyatı 140 150 tl diye aldıgımız sadece oyuncak prof olarak prof bile demiyim orta düzey olarak hiç bi işe yaramaz yaramaz yaramaz. ben soundmaguslu arabada gordum videoya bakmadan sölim adam 1500 watt fy 07 15 marka subwoofer takmıs dk1800 mono anfiyle beslemiş sadece 100 metre öteden bass ı evimde hissediyodum :eyv hangi bass bu kadar sallar bi sölesene tek olarak ? cünkü tek bir subwoofer yapıyor bunu ya kardesim siz gibi oyuncaklarla oynayın jamesonmus forwellmiş bilmem neymiş bunlar fason mallar tesisat tatmin etmemeye baslayınca bana hak verirsiniz :eyv hehehehe soundmagusla jamesonu forwelli bir tutuyor :D

bu arada elindeki jameson anfi 1 takım mid ve 1 adet 1000lik jbli besler hatta onlarıda tam güc beslemez :D banada diyorlardı alma malma diye dinlemedim aldım simdi ben yandım kimse yanmasın tesisata ne kadar param gittigini bilir cogu arkadasımız o yuzden derici agaya fason mallar dandik mallar tavsiye etmeyin almısken en iyisini alsın :eyv

2 tane 1100lük jbl orta düzey sisteme girmiyorsa ben bişi bilmiyorum sen kingsin kardeş :)
bi forwall kullanmışsın 50 yıllık elektronikçi gibi yorum yapıyosun.. sustum ben.. en iyisini furios bilir ses sisteminde daima ona danışın.. şuan 2 tane 1100luk denendiği için yorum yaptım 1400 wattlık 400rms pıoneerla 2tane midbass yakında alıp deneyecem o zaman onun hakkındada yorum yaparım..

2 tane 1100lük jbl orta düzey sisteme girmiyorsa ben bişi bilmiyorum sen kingsin kardeş :)
bi forwall kullanmışsın 50 yıllık elektronikçi gibi yorum yapıyosun.. sustum ben.. en iyisini furios bilir ses sisteminde daima ona danışın.. şuan 2 tane 1100luk denendiği için yorum yaptım 1400 wattlık 400rms pıoneerla 2tane midbass yakında alıp deneyecem o zaman onun hakkındada yorum yaparım..

herseyi ben iyi bilmem sadece yasadıgım tecrübeyle konusuyorum su tesisata nerden baksan 2 milyar param gitti hep fason mallar ala ala yanlıs bilgilendirile bilgilenriliye halada ugrasıyorum yenilemek için kardesim ben burda kimsenin sonradan pişman olmasını istemiyorum 1100lükün rmsi 275 sen iki tane besliyorum diyosun tam güc beslediginimi sanıyorsun 4 ohmda 600 rms veren bi mono anfiyle besle bakayım o 2 1100lügü dersinki ben bassmı dinliyomusum ya %20 sini besliyor o anfi senin woferların kardesim :eyv orta düzey diyosun o anfi benim suanki 600 rmslik cadenceyi bile 1 ohm'da besler anfiyide 1 ohm'ada düsürülmez hiç bi zaman 1 ohm'da beslerken bile tam güc beslemez yani bak ne yap biliyomusun mono anfi bul soyle cok prof tak o woferları ona besle simdikiyle o zamanki arasındaki farkı gor :eyv

anıl tesisata harcanan para olayı çok farklı bir konu..

mesela senin bu zamana kadar harcadığın tesisat parasının yarısıyla ben sadece tesisatımı beslemek için akü ve kutup başı aldım..
ve DC ye ses sisteminde harcanan para 11.000 TL yi geçti. bu paralar tamamen profesyonelce harcanıyor.
konularımı takip ediyorsan göreceksin. sırf sesin daha şiddetli ve verimli olması için 2 ayım izolasyonla geçti.

16 yaşımda ilk tesisatımı yapmıştım. ozamanlar tecrübesizliğin verdiği apaçilikle barzo bir sistem kurmuştum. ama 1000km deki sıfır scenicII nişn bagajını iptal etmiştim
n701382966_1525996_578.jpg

clioyuda ehliyetimi aldığım anda aldım ve scenic in tesisatını ona geçirdim..
17947_215171102966_701382966_3180428_1853210_n.jpg

aradan 5 sene geçti bilgi birikti..
ve artık dananın kuyruğuna geldik..

savunduğun markalar normal olarak orta düzeyde ürünler bile değil. ama en ii marka ne diyorsan ben focal ve audison derim
jbl ise piyasada alınabilecek en iyi ürün.

SM ve muadili ürünler ise normal piyasa malları yani öyle aman aman denecek bir marka değil...
bu yüzden yapacağın tesisat konusunda ilk önce caraudioturkey i takip edersen sağlıklı bilgilere ulaşabilirsin...

mesela senin bu zamana kadar harcadığın tesisat parasının yarısıyla ben sadece tesisatımı beslemek için akü ve kutup başı aldım..
ve DC ye ses sisteminde harcanan para 11.000 TL yi geçti. bu paralar tamamen profesyonelce harcanıyor.
konularımı takip ediyorsan göreceksin. sırf sesin daha şiddetli ve verimli olması için 2 ayım izolasyonla geçti.

16 yaşımda ilk tesisatımı yapmıştım. ozamanlar tecrübesizliğin verdiği apaçilikle barzo bir sistem kurmuştum. ama 1000km deki sıfır scenicII nişn bagajını iptal etmiştim

savunduğun markalar normal olarak orta düzeyde ürünler bile değil. ama en ii marka ne diyorsan ben focal ve audison derim

SM ve muadili ürünler ise normal piyasa malları yani öyle aman aman denecek bir marka değil...
bu yüzden yapacağın tesisat konusunda ilk önce caraudioturkey i takip edersen sağlıklı bilgilere ulaşabilirsin...
:eyv:eyv:eyv

n701382966_1525996_578.jpg

17947_215171102966_701382966_3180428_1853210_n.jpg

orası öyle aga ama 2 mliyarda az para degil 2 milyara gayet kaliteli bi sistem kurulabilir ben 2 milyarlada kuramadım diyorum ya en az 1 milyar daha para harcıcamki tesisatı yeniden sıfırlıyorum. audison sektörün 1.si elime audison lrx 6.9 anfi geçti en büyük aptallıgım o anfiyi satmak oldu hemde 400 tl gibi komik bi rakama verdim diyorum ya abi tecrübesizlik işte ama yavas yavas ögrenince forwell jameson gibi fason malları kimseye tavsiye etmiyorum aldırtmıyorum sonradan ah vah etmesin istiyorum amacım o benim 140 150 tl lik anfilerle ugrasılcagına 100 daha konuluk cok daha iyi anfiler alınabilir ben yandım halada yanıyorum baskası yanmasın :eyv

Geri