Jbl anfimi? Sound magus anfimi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan derici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi marka daha kaliteli

• Kullanılan toplam oy
    10

derici

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Sizce hangisi daha kalileti ve marka?

sound magus profesyonel anfilerde daha başarılı fakat bizim günlük anfilerde yane orta sistem için JBL ;)

ben jbl diyorum

tabiki soundmagus anfi bunun kıyasının bile yapılması gereksiz. mono anfi olarak soundmagus dk-1800 stereo anfi olarak soundmagus ck75 cok professiyonel ( 4 5 milyarlık tesisat için ise ) soundmagus x3200 mono anfi soundmagus vs160.4 stereo anfi :eyv

Ben o kadar ses sistemi işiyle uğraşıyorum çoğu arkadaşımın arabasında tesisat var..
Sound magus kullanan bir kişi görmedim... Orta düzey bi tesisat için jameson usa 505 yetiyor ben kullanalı 8 ay olcak sorun çıkmadı inşAllah çıkmazda..
Jameson kullanmasam ya pioneer ya jbl kullanırdım :)

SM ne ya yeniyormu..?

JBL gibi dünya markası varken sm denilen marka alınabilirmi akıl işi değil...
yüksek güç akımı denilen olay dandik amfilerdede var önemli olan güç verimi ve kalite...

Ben o kadar ses sistemi işiyle uğraşıyorum çoğu arkadaşımın arabasında tesisat var..
Sound magus kullanan bir kişi görmedim... Orta düzey bi tesisat için jameson usa 505 yetiyor ben kullanalı 8 ay olcak sorun çıkmadı inşAllah çıkmazda..

kardesim ne jamesonu ne forweli ne jbli ya :D jblin eski kalitesi yok artık mid takımlarının tveeterları 2 gunde komur oluyor jameson forwell fason merdiven altı mallar jamesonla sen simdi soundmagusu pıoneeri jblimi tutuyosun soundmagus sektörün yenilerinden ve en saglam markalarından biri jbin hangi woferı soundmagusun fy07 15 marka woferıyla eş deger yada pıoneerin hangi woferı fy07 15 le eş deger fiyatı 450 tl gücü 1500 rms 3000 watt kicker l7 den daha üstün daha güclü :eyv bence bi markaya odaklanmayı bırakın derim ben soundmagus m-acoustic m audio bu markalara bakın :eyv sektörün yenileri ve en iyileri. simdi kuracagım sistemde komple soundmagus kullanacagım woferından kablosuna midinden kapasitörüne kadar. ha bide sound magusun ürünlerini döseyen bi araç 2009daki ses ve görüntü fuarında 1. oldu kickeri jbli bilmem neyi geride bıraktı buda bi dip not kardesim :eyv

bu arada türkiyedeki en güclü ses sistemine sahip araç'tada sound magus'un midleri anfileri woferları var baska hiç bi markanın yok :D

bknz: http://www.dailymotion.com/video/x9hxkq_turkiye-nin-en-guclu-muzik-sistemin_news

sattığın bir ürünün fanatikliğini yapman gayet normal kardeşim sana hak veriyorum.
ama göreceğin daha çok şey var.. :eyv

aynen katılıyorum.
sm yi yeni duydum bende. ne kullananı gördüm nede tanıdım.
aradığım ses tesisatı satan arkadaşta, sm yi tavsiye etmedi.

Geri