J et / F luence yi Bastırdım

hahahahahha hehe hehe hehe hehe hehe Atladik sazan gibi iyimi hehe hehe hehe

bir şey değilmiş mustafa abiye verdiğim cevabı oku bak bir kaç kişi varmış araçta hehe
valla bızde kıloda var hepımızde :D ben gelıyorum sadece 90 :D obur arkadaslarla bırlıkte rahat 400 kılo vardık yanı arabadanında kendı ağırlıgı var bıde. :D yokusta dık olunca kaldım ortasında :D

valla bızde kıloda var hepımızde :D ben gelıyorum sadece 90 :D obur arkadaslarla bırlıkte rahat 400 kılo vardık yanı arabadanında kendı ağırlıgı var bıde. :D yokusta dık olunca kaldım ortasında :D

başa baş gibi bir şey o zaman :D

hahahahahha hehe hehe hehe hehe hehe Atladik sazan gibi iyimi hehe hehe hehe

ilgilendiğin konu olduğu için atlarsın tabi hehe

Saglam guldum abi ya hehe hehe

İconcanımın R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 ile Gönderildi

olsun o kadar hehe az daha yüksek olsa hoşuma gitti aslında ama işte nadirde olsa arabaya doluşuyoruz binde bir ihtimal önlemi almak lazım :D

olsun o kadar hehe az daha yüksek olsa hoşuma gitti aslında ama işte nadirde olsa arabaya doluşuyoruz binde bir ihtimal önlemi almak lazım :D
Dikkat basık araç !

Hayırlı olsun. düğünden düğünede olsa aracın basık olması iyi bir şey değil mi?:eyvıslık

Hayırlı olsun. düğünden düğünede olsa aracın basık olması iyi bir şey değil mi?:eyvıslık

arada bir olsun hakkı abi :D biraz yüksek olsaydı hoşuma gitmişti aslında hımm ama yok hayır işte böyle sorunlar çıkıyor ortaya binde bir :D

Geri