17 Eki 2012 #12 Sedat Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 almera41' Alıntı: üni olmasaydı gelirdim akşam okulu benim Cuma günü birşeyler yapmayı planlıyorsanız gelebilirim Genişletmek için tıkla ... Bizde aksiyon bitmez. Senide haberdar ederiz kardeşim. irtibatı kesme yeter
almera41' Alıntı: üni olmasaydı gelirdim akşam okulu benim Cuma günü birşeyler yapmayı planlıyorsanız gelebilirim Genişletmek için tıkla ... Bizde aksiyon bitmez. Senide haberdar ederiz kardeşim. irtibatı kesme yeter
17 Eki 2012 Konuyu Başlatan #13 almera41 Mert ÖZER Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Ağu 2012 Mesajlar 99 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bilalrx' Alıntı: Hoş geldin kardeşim, keyifli forumlar.. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk teşekkür ederim
bilalrx' Alıntı: Hoş geldin kardeşim, keyifli forumlar.. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk teşekkür ederim
17 Eki 2012 Konuyu Başlatan #14 almera41 Mert ÖZER Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Ağu 2012 Mesajlar 99 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Sedat' Alıntı: Bizde aksiyon bitmez. Senide haberdar ederiz kardeşim. irtibatı kesme yeter Genişletmek için tıkla ... Gözüm Kulağım sizde
Sedat' Alıntı: Bizde aksiyon bitmez. Senide haberdar ederiz kardeşim. irtibatı kesme yeter Genişletmek için tıkla ... Gözüm Kulağım sizde
17 Eki 2012 #15 bilalrx Bilgi Girilmemiş bazen sessiz operasyonlara gider İzMit RFC timi... ona göre... bölge sakat.... (istanbul-izmit-sakarya-düzce dörtgeni)...
bazen sessiz operasyonlara gider İzMit RFC timi... ona göre... bölge sakat.... (istanbul-izmit-sakarya-düzce dörtgeni)...
17 Eki 2012 #17 MaYuCeL Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Kas 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 Aramıza hoşgeldin. En kısa zamanda şerefine bir buluşma yaparız...
17 Eki 2012 #18 MaYuCeL Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Kas 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 bilalrx' Alıntı: bazen sessiz operasyonlara gider İzMit RFC timi... ona göre... bölge sakat.... (istanbul-izmit-sakarya-düzce dörtgeni)... Genişletmek için tıkla ... Bilal emmi Yalova-Bursa tarafına da bi baskın yapalım da şu dörtgeni genişletelim
bilalrx' Alıntı: bazen sessiz operasyonlara gider İzMit RFC timi... ona göre... bölge sakat.... (istanbul-izmit-sakarya-düzce dörtgeni)... Genişletmek için tıkla ... Bilal emmi Yalova-Bursa tarafına da bi baskın yapalım da şu dörtgeni genişletelim
17 Eki 2012 #19 Uther77 Savaş ŞEN Başkan 77-Yalova Katılım 2 Eki 2010 Mesajlar 6,307 Tepkime puanı 30 Puanları 48 Yaş 35 Ailemize hoşgeldin keyifli forumlar
17 Eki 2012 #20 bilalrx Bilgi Girilmemiş MaYuCeL' Alıntı: Bilal emmi Yalova-Bursa tarafına da bi baskın yapalım da şu dörtgeni genişletelim Genişletmek için tıkla ... evet arada Yalova yı unuttuk beya... oraya da bi ara infaz timi yollarız beya... Bursa bıraz uzak-yorucu gibi oluyo aga... aga yorgun...
MaYuCeL' Alıntı: Bilal emmi Yalova-Bursa tarafına da bi baskın yapalım da şu dörtgeni genişletelim Genişletmek için tıkla ... evet arada Yalova yı unuttuk beya... oraya da bi ara infaz timi yollarız beya... Bursa bıraz uzak-yorucu gibi oluyo aga... aga yorgun...