İzmirli megane coupe 1,6 BİZİM USTALAR NEREDE :?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xelyum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İZMİRDE ulaşabileceğim sunroof ve elektrik ustası varmı acaba ? aracın ufak tefeklerini elden geçirtmek istiyorum...
1-iyi bir elektrik ustası (kapı açıldıgında tavanlambaları ve ikaz ışığı yanmıyor) birde
2-sunroofdan anlayan bir usta (sunroof 2. kademede açılmıyor takılıp kalıyor )
3-birde ARAÇ lambalarda vs durduğunda stop edecek gibi hal ve hareketlere bürünüyor bunada bir baktırmak istiyorum...
4-en önemliside sürüçü koltugunu ileri geri kaydıran kızagın alt tarafta bulunan metali kırık onu acil yaptırmam lazım.koltuk ileri geri hareket etmiyor.
bunları halledebilecek ustalara izmirde nereden ulaşabilirim.

5-ayrıca araçta güneş yanıkları var boyada onlarıda halledecek serbet dedikleri olayı yapacak u7ygun fiyatlı bir boyacı nereden bulabilirim izmirde bilen varmı ARKADAŞLAR.

6-araç için yıpranan döşemeler içinde yeni bir kılıf yada çıkma koltuk nereden bulabilirim

teşekkürler

merhaba bendede gübeş yanıkları mevcut bu şerbet olayını sizden duydum nasıl bi işlemki bu böle ? boyatmakdansa bu uygulamayı araştıralım

zımpara atmadan camları kapatarak yapılan bir uygulama

zımpara atmadan camları kapatarak yapılan bir uygulama

netten bakıyorum ama örnekler bulamadım garip geldi benım tavan ve kaputta mevcut kime gitsem boyama olmadan gitmez denildi bakalım

Liste bayağı kalabalık..Sen aracı Adana'dan alıp izmir'e mi getirdin şu AVU plaka olan oto. araç ?

Liste bayağı kalabalık..Sen aracı Adana'dan alıp izmir'e mi getirdin şu AVU plaka olan oto. araç ?

nereden bildin?

Geri