Izmir'den selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nilemec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla 2018 2020 ne olursa artık :) Aklınızda olsun çünkü anladım ki ben iflah olmam gezeceğim hemde öyle böyle değil :) 16 sene otur otur bağlasan durmam :)

Valla 2018 2020 ne olursa artık :) Aklınızda olsun çünkü anladım ki ben iflah olmam gezeceğim hemde öyle böyle değil :) 16 sene otur otur bağlasan durmam :)
En doğal hakkın, araçsız geçen yılların hesabı sorulmalı... :)

Bakalım aklımızda olsun.:eyv

​Hoşgeldiniz.:eyv

Herkeşlere günaydın :)
Bugün hava güzel insanın arabasına atlayıp dağ tepe gezesi geliyor :) Aslında yazarken "neden olmasın" dedim şimdi :) Burası nasıl olsa dağ & tepe & orman :)
Geçen akşam Kipa alışveriş merkezinden çıkarken bir baktım " ana ! benim aracın aynısı benim yanıma park etmiş :) amanda aman bir güzel duruyordu iki arkadaş yan yana :) artık ne kaynattılar kim kimden dert yandı kim kimden memnun bilmem ama kulaklarım pek çınlamıştı :) Hemen bagajı açıp fanclup stickerımızı o aracın ön silgeçlerine sıkıştırdım :) Sıkıştırırkende göz kırptım Yalovada kahvaltı var ona göre sahibine söyle" dedim. Bakalım o şanslı bizi bulacak mı ? :)

Geri