11 Nis 2013 #21 onur2ran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 70 Puanları 0 HoşGeldin,SefaGeldin... HTC One X ile TT2 den...
11 Nis 2013 Konuyu Başlatan #22 GaKKoS Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Nis 2013 Mesajlar 89 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ReD' Alıntı: Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz aktif olmanız dilegiyle sanırım Elazıglısınız Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk evet Elazığ'lıyım ama 15 senedir Elazığ'dan uzağım , ayda yılda bir özel günlerde gidiyorum artık..
ReD' Alıntı: Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz aktif olmanız dilegiyle sanırım Elazıglısınız Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk evet Elazığ'lıyım ama 15 senedir Elazığ'dan uzağım , ayda yılda bir özel günlerde gidiyorum artık..
11 Nis 2013 #23 ReD Akın E., T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Ağu 2011 Mesajlar 814 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 GaKKoS' Alıntı: Hoşbulduk evet Elazığ'lıyım ama 15 senedir Elazığ'dan uzağım , ayda yılda bir özel günlerde gidiyorum artık.. Genişletmek için tıkla ... sevindim topragım inşallah bir gün elazıgda görüşmek dilegiiyle
GaKKoS' Alıntı: Hoşbulduk evet Elazığ'lıyım ama 15 senedir Elazığ'dan uzağım , ayda yılda bir özel günlerde gidiyorum artık.. Genişletmek için tıkla ... sevindim topragım inşallah bir gün elazıgda görüşmek dilegiiyle