İzmir'deki aktif üye durumumuzu belirleyelim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan admiral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Listeye benide ekleyin :)

Güncel

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaşlar İzmir'de hangi servisi kullanıyorsunuz ve memnun musunuz yeni Clio'lar için ?Eğer gerçekten çok ilgili ve alakalı servis var ise usta ismi ile birlikte söyleyebilir misiniz ?Ermat çok ilgisizmiş duyduğum kadarı ile.

Arkadaşlar İzmir'de hangi servisi kullanıyorsunuz ve memnun musunuz yeni Clio'lar için ?Eğer gerçekten çok ilgili ve alakalı servis var ise usta ismi ile birlikte söyleyebilir misiniz ?Ermat çok ilgisizmiş duyduğum kadarı ile.

Ermat'ı bende tavsiye etmiyorum. Gönülşene gidiyorum ben ve memnunum. Usta olarak isim bilgim yok lakin servis bölümünde Hasan bey var gayet ilgili biri. Tavsiye ederim.

Bende 3. Sanayideki yasar servisine gidiyorum ilgi guzel

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kani'ye götürüyo bizimkiler..her götürdüğümde sorunu duzeltıyolar ama baska bı sorun cıkarıyolar..ha muabbetleri güzel ama :p ilgileniyomus gibi davranıyolar..

olurda götürmeye kalkarsanız kaniye götürmeyin..

Bende İzmirdeyim artık benide ekleyin listeye :)

Bizde yeni üyeyiz :) adım doğan yaşım 19 hatay civarında oturuyorum bu sene üni. de son senem o yüzden online olabildiğim kadar olucam toplantılara katılamaya bilirim bu yüzden şimdilik bi aracım yok teşekkürler ;)

Merhaba listeye benide eklerseniz sevinirim.

Geri