İzmir için buluşma önerisi...

Engelliler Parkı sanırım daha iyi olacaktır aramızda görmek isteriz sizi...
Megiuars araç bakim ürünleri değil mi? Ben alabilirim :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Evet araç bakım ürünleri eğer ürün ağından istediğiniz olursa yanımda getirebilirim :)

Hocam aramızda görmek ten mutluluk duyarız . Sanırım dükkan ı yeni açtınız meg ürünleri + ürünler falan satıyorsunuz . Tech de görmüştüm yaz a doğru detaylı temizlik için yanınıza uğramayı düşünüyorum .
Eğer bir sorun çıkmazsa orda olucam :) Doğrudur techte ilanım ve üyeliğim mevcut ne zaman isterseniz kahve içmeye beklerim... Aynı zamanda tuning ürünlerine de ulaşabiliyorsunuz artık :)

nargile ben gelirimde engelliler parkı neresi onu bilmiyorum pazar sıkıntı olmaz büyük ihtimalle ordayım birde balçova dan gidicek varsa bende peşine takılayım arabayla arkalı önlü gidelim hem yeri bulmak sorun olmaz benim içinde :D :D

Engelliller parkı cok ıyı secım olur hem fotograf ıcın hemde genıs ve ucretsız park ve oturma yerlerı olarak guzel olacaktır

Denıze nazır fotograflar :eyv

Beni yazın listeye ama durum hiç belli olmaz acayip bi iş temposundayim son 1 aydır nasip kismet bakalim :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

nargile ben gelirimde engelliler parkı neresi onu bilmiyorum pazar sıkıntı olmaz büyük ihtimalle ordayım birde balçova dan gidicek varsa bende peşine takılayım arabayla arkalı önlü gidelim hem yeri bulmak sorun olmaz benim içinde :D :D
guzelyalı sahıl yolundan ıncıraltına dogru ayrılan yol uzerınde , turkuazdan önce , marina vardı sanırım ondan sonra :) ortada bı yerde.. olmazsa sahıl yolunda ceplerden bırınde bulusup toplu hareket ederz duruma göre

Haftaya yetiştirmeye çalışcam arabayı ama çok umutlu değilim açıkçası.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
abi merak ettım nedır plan araba ıcın :) pm atsan ya :)

Geri