İzmir için buluşma önerisi...

Katılımcılar;

1- purmol666 (Uğur Atmaca)
2- 19bao07 (Bahadır Erden)
3- oyunbozan (Ozan Kocabıyık)
4- BOGA (Güray Boğa)
5- ecto_ege (Barış Kara)
6- resatsirin (Reşat Şirin)
7- CLIORS
8- kene (Ramazan Mercan)

Bu listede *Melih neden yok gençler...:)

Katılımcılar;

1- purmol666 (Uğur Atmaca)
2- 19bao07 (Bahadır Erden)
3- oyunbozan (Ozan Kocabıyık)
4- BOGA (Güray Boğa)
5- ecto_ege (Barış Kara)
6- resatsirin (Reşat Şirin)
7- CLIORS
8- kene (Ramazan Mercan)

Bu listede *Melih neden yok gençler...:)

Görmedi heralde konuyu. Ben arayıp söyleyeyim

GT-I9100 cihazımdan gönderildi

valla arkadaşlar çok güzel düşünmüşsünüz siz tarih belirleyin ben kaçabilirsem gelirim eş durumundan sıkıntı var.ıslık Eğer kayınvalideye bırakabilirsem o gün gelirim. :eyv

pazartesi izmirdeyim bir hafta orda olucam eger önümzdeki hafta içinde olursa gelirim balçovadan gelicem ama ben her yer uyar :D

pazartesi izmirdeyim bir hafta orda olucam eger önümzdeki hafta içinde olursa gelirim balçovadan gelicem ama ben her yer uyar :D

Önümüzdeki hafta pazar günü İzmir'de olma durumunuz var mı?
valla arkadaşlar çok güzel düşünmüşsünüz siz tarih belirleyin ben kaçabilirsem gelirim eş durumundan sıkıntı var.ıslık Eğer kayınvalideye bırakabilirsem o gün gelirim. :eyv

Umarım aramızda olursunuz... Haftaya Pazar günü olarak düşünüyoruz ama yine herkese uyan bir tarih olursa daha iyi olur...

ben artı 1 arkadasla gelebılırım.chevroletcı ama olsun :) tarıh netleşsin ona gore bakalım

ben artı 1 arkadasla gelebılırım.chevroletcı ama olsun :) tarıh netleşsin ona gore bakalım

Haftaya pazar uygun mudur size?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Haftaya pazar uygun mudur size?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cumartesi günübirlik istanbula gidiyorum. Pazar erken olmazsa gelirim,istanbuldan geceyarısı döncem çünkü

GT-I9100 cihazımdan gönderildi

Bana uyar haftaya pazar

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri